Hoppa till innehåll

Stixx

Medlem
  • Antal innehåll

    482
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Stixx

  1. Som rubriken säger tänkte jag börja streama våra raids på WoW genom twitch och undrar då om det finns några speciella krav på detta eller om det bara är att köra igång. Antar att det har mycket med datorns prestanda att göra så jag skriver ner dom. Ska helst gå med full grafik på 1280x720.

     

    AMD Phenom II 850 3.4Ghz quad

    ATI Radeon HD 6870 1GB

    Corsair XMS3 2x2 GB 1600Mhz

    Samsung Spinpoint F3 500GB

     

    Och slutligen det som antagligen sinkar, 6Mbit lina.

     

    Är där något av detta som är rent av värdelöst att streama med så säg gärna till, kan köpa nya delar isåfall.

     

     

  2. Hur mycket ram hade det behövts då? Och jag är inte säker på hur mycket jag har upp eftersom det nya bredbandet kommen om någon vecka, har en 6mb lina just nu och då ligger den på 2mb upp. Så jag antar att den kommer ligga på 4-5mb upp. När det gäller ram minnena, länka gärna något som ni rekommenderar som ni vet duger till att streama med.

     

    WASD: Menar du på streamen eller i spelet ?

  3. Jag hade tänkt börja live streama våra guild raids i WoW och undrar hur bra dator man behöver för det, vill gärna ha WoW på högsta grafik samtidigt som streamen ser bra ut.

     

    Mina specs är:

    AMD Phenom II 850 3.4Ghz

    Corsair XMS3 1600Mhz 2x2 Gb

    ATI HD Radeon 6850

    Samsung F3 Spinpoint 250Gb

    12Mb/s telenor internet(vet inte om företaget har någon betydelse)

     

    Behöver ni mer info så bara säg till.

  4. Alltid ett plus att ha en hårddisk som är större än 60GB. Kanske redan har en hemma? Iaf enligt mig är 8GB ram overkill med tanke på att jag har 3GB och klarar mig fint i dom flesta spelen. Och ja dom tar betalt för bägge installationerna, slöseri med pengar eftersom du lätt kan bygga ihop din dator på egen hand gratis. Byggde ihop min första dator på 1 timme.

  5. Ditt grafikkort är inte särskilt bra. Köp 560Ti, det har jag själv och är sjukt nöjd. Lätt det prisvärdaste kortet just nu!

    Hur är det med 6870 då? Har det just nu och jag tyckte det var prisvärt, har dock inte provat 560ti.
  6. Vet inte så mycket angående överklockning men jag har hört att den blir rätt mkt varmare även om du bara tar lite. Så jag tror du får ha en fläkt som snurrar fortare.

  7. Jag hade tagit 6 kärnan. Fler kärnor och större cache minne. Går säkert att låsa upp kärnor i den 4 kärniga men då kan man ju också anta att 6 kärnan går att överklocka till 3.7Ghz. Inte helt hundra på ngt av det här men jag hade tagit 6 kärnan.

×
  • Skapa ny...