Hoppa till innehåll

typpe

Medlem
  • Antal innehåll

    99
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av typpe

  1. Och så kan jag säga att det där med mer minne på grafikkortet så blir det inte automatiskt bättre. Det är chippet som styr hur bra grafikkortet är. Mer minne på grafikkortet möjliggör tex så att det kan läsas in mer information vilket är bra vid höga upplösningar. Så har du en skärm som inte klarar av hög upplösning är det verkligen inte vitkigt med ett grafikkort med 512mb plus i minne. Om du säger vilka spel du vill kunna spela på den idag, hur framtidssäker du vill att datorn ska vara, uppgraderbar och din budget så som saverty säger så kan säkert någon plocka ihop ett fint paket åt dig.

  2. Nog går cs bra på W7. Visst är det spel som inte kommer funka i W7 men det är ju samma sak som med vista. Kör du 32bit (x86) så ökar ju chansen att du kan spela äldre spel än om du kör 64bit operativ. Var det något specifikt spel förutom cs du vill kunna spela på W7?

  3. Strömspar funktion. Den klockar ner sig själv när den inte gör något krävande men som du säger vid vissa program etc så behövs det mer krut så då går den upp i max hastighet

  4. Felet liggar i att din router blockerar vissa portar som används av din ps3a för att kommunicera.

    Dessa portar ska vara öppnade i din router och redirectat till det interna ip som din ps3a får av routern.

    80 TCP

    443 TCP

    5223 TCP and UDP

    3478 UDP

    3479 UDP

    3658 UDP

     

    Efter att du har öppnat dessa så ska din NAT vara good to go

  5. Om grafikkortet skickar ut ljud via HDMI och skärmen har högtalare och du ska använda skärmens högtalare så är ju HDMI valet men annars så är det lika bra att köra DVI

  6. har aldrig stött på en router som inte har något lösenord alls. Brukar alltid finnas ett default lösenord. Står under den eller i manualen. Har du fast ip adress måste du fylla i den igen om du nollställer routern annars fungerar inte internet.

  7. AVG finns i en betalversion. Ska man vara petig så är AVG betalversion. Avgfree heter den som är gratis. Tanka hem nod32 trial, ta bort avgfree och installera nod32 se om nod32 kan ta bort din trojan

  8. Jo spelen har börjat utnyttja quadcore men imo så är en snabb Dualcore bättre. Är det bättre altvernativet billigare så tar man ju självklart det =) Inte kollat upp priser närmaste tiden. Nej alltså en bra speldator får man för 10k men det var det här med framtidssäker jag syftade på. Vet inte ens varför jag skrev om det är nog lite trött :P Hur som haver så en snabb C2D processor tror jag hellre på. Min E8400 rullar på utan problem och dom är klockvänliga, min har jag fått upp i 4.8 GHz som max dock inte stabilt och det var på luft. Stabilt brukar inte 4Ghz vara några problem alls med dom. Men allt beror ju på vad du får för exemplar.

  9. Quadcore känns i min mening lite onödigt i dagsläget då inte tillräckligt många apps och spel är skriva för mer än 2 kärnor. Din skärm klarar av 1440 x 900 i upplösning så att betala extra för ett grafikkort med 1GB i minne istället för 512mb kanske inte är så prisvärt. Sen att vara framtidssäker 1-2år framåt. Mja enligt mig så behöver man lägga ut kanske 17 000:- på bara burken för att vara "framtidssäker" vilket man egentligen inte kan vara i dagsläget då tekniken går så fort framåt. kort och gott så skulle jag uppgradera idag så en snabb dualcore processor och ett bra 512mb's grafikkort.

     

    Det är mina tankar iaf, någon kommer säkert att ha en eller två invändningar.

×
  • Skapa ny...