Hoppa till innehåll

Rememberme

Medlem
  • Antal innehåll

    437
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Rememberme

  1. Practice Clan War, förkortat PCW, är det begrepp som används inom multiplayerspel och e-sport när två klaner möter varandra i en match, oftast över internet. De spelen som PCW:er förknippas med är oftast Counter-Strike eller Battlefield 2. En PCW spelas oftast med fem spelare i vardera lag, så kallat 5on5, men kan även spelas med fler eller färre spelare. Oftast kontaktar klanerna varandra på IRC. Där bestämmer de tid, regler och vilken server som ska användas.

    Vad är IRC?
  2. hej, idag på skolan fick vi spela en låt som heter Boulevard Of Broken Dreams. Jag undrar var man kan spela låten med hjälp av ackorden. Jag vet att man kan spela låten på olika sätt, men i den vi spelade så var det: Em, C, D, A och B7. Jag vet inte vilken ordning. Vet någon var man kan hitta den versionen? Jag hittar låten, men inte den versionen på ultimate-guitar.com. Den som hittar den versionen får alla mina FM.

  3. Lol, absolut inte att det kommer att MOTVERKA piratkopiering, tvärt om!

    Hur f*n får du i hop det? Folk som köper spel slutar väll inte när spelen blir billigare. På så sätt så tror jag att mindre laddar ner.
  4. Jag tog bara Bf 1943 som ett av alla få exempel. Jag menar:

     

    Sänk priserna på spelen så minskar piratkopieringen. Jag tror inte att de förlorar på det. För att alla har inte råd med spel för ca: 400:-

     

    Sen så borde man ha så att när en aktiverar en cd-key så blockas den så att ingen annan kan använda samma när man har laddat ner spelet tycker jag!

  5. Hej, detta tror jag är ett bra sett att MINSKA piratkopiering! Tog bara ett exempel av många få, men så här står det på wikipedia:

     

    "Med en förväntad nedladdningsstorlek på 350 megabyte, och ett relativt lågt pris om cirka 200 kronor, förväntas spelet tilltala till större mängder än tidigare, och därmed motverka piratkopiering."

     

    Länk: http://sv.wikipedia.org/wiki/Battlefield_1...al_distribution

     

    Forstätt så med flera spel så kanske piratkopieringen minskar. Alla har inte råd med spel för 400:-

     

    Jag vet inte i vilket forum jag skulle posta i, det kanske blev fel.

  6. va?

    De släpper inte in 12åringar i betan.

    Men det står att spelet är från 12. Varför släpper dom inte in 12-åringar då?

     

    Rekommendationen är 12, och de vill ha mogna folk som hittar buggar och inte massa 12åringar som bara vill spela och inte göra det de är i betan för.

     

    Okej, då kan jag säkert få spela på min brors account istället.
  7. Fall man vill ha gratis forum som man sätter upp själv kan man ju ladda ner phbb eller smf sen bara hosta det på ett gratis hotell som ofingo sen skaffa .se.nu eller så hos webb.se

    Och sidorna brukar ha en manual hur du gör ^_^

    Tack, ska göra det
  8. Eftersom du inte gjort sidan kan du inte få så mycket feedback för den. Väldigt simpelt forum. Vill inte vara för taskig men du kan nog lägga ner det forumet, tror inte du kommer få mycket medlemmar ;)

    Det vet jag redan. Jag har försökt förut :D . Men hade bara inget och göra. Jag är inte så bra på att koda själv :(
  9. Spel, bilar, musik, manga osv. Men som Chainsawkitten sa. Det måste va nåt som intresserar dig.

    Det finns absolut inte tusentals forum om de ämnen du redan valt...

     

    Det får vara mer specifikt om du ens vill ha en liten chans att lyckas (och jag menar liten).

     

    mm, jag vet. Men det är just därför jag har svårt att komma på nåt.
×
  • Skapa ny...