Hoppa till innehåll

4dd3aCiD

Medlem
  • Antal innehåll

    125
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av 4dd3aCiD

  1. Från början släpptes wii endast i vit färg. Det du kan vara säker på när du köper ett svart wii eller ett rött, är att den konsollen har bättre hårdvara och uppdaterade ios'er som hjälper till att förhindra softmodding. Kom ihåg dock att det fortfarande produceras vita wii's med bättre hårdvara än från release.

  2. Level spelar inte så stor roll längre i HeartGold/SoulSilver. Det som räknas mest är hur mycket HP, liv, en pokemon har kvar när du fångar den.

     

    Har vunnit med en lvl 17 weedle som hade fullt HP mot en Scyther. That makes no sense at all.

    Brukar inte pkmn med högre lvl ha högre HP?

     

    enligt bulbapedia så är de främst pokemon med hög sällsynthet, lvl, stats OCH hur mycket HP den hade kvar när du fångade den. Mer HP = bättre chans. Alla faktorer har lika mycket påverkan.

    Om den är shiny eller ej påverkar inte så mycket. Jag fångade en shiny metapod där men inte vann jag för det.

     

    Hoppas du har fått ett mer utförande svar på din fråga :)

  3. jag har en undran angående filmredigeringsprogram, och vilka som passar bäst. jag har tre olika filmfiler som jag skulle vilja göra till ett ända filmklipp, vilket filmprogram passar då bäst?

    windows movie maker duger gott. bara att importera in filerna när du kör programmet och lägga dom bredvid varandra på tidslinjen.
  4. finns det något fusk till desperados wanted dead or alive

    Jodå, det finns allt inne på Spel&Fusk här på fuska.se. Tryck bara på kanppen åt vänster, bredvid forumknappen så kommer du nog klara av resten själv.

  5. Det tar inte 7 månader om du har pkrus, använder power items och tränar på rätt ställe. Tar max två timmar om man är effektiv.

     

    Men sure, du kan delvis ev-träna med carbos osv.

    Sen så har ju inte alla den rötan som Draghon har och får pokerus så himla tidigt i spelet.

    Lycka till på din EV-träning! Lägg mycket i Sp. Atk om du vill ha starka pokemon. Drakar brukar vara starka, om jag minns rätt.

  6. mailade bergsala och dom ville ha 850 kr för att laga det + att moms och retur frakt skulle in på det så det blir inte att skicka det dit i allafall det finns ju begagnade på typ tradera för ca 1000-1500 med tillbehör och spel så nej bergsala inte denna gång. Men jag får väl höra på game eller gamestop fförst

    Det verkar som att du har löst problemet själv. Grattis. Ta dig nu en titt på de aktuella auktionerna på tradera och se om du hittar ett riktigt fynd.

  7. Jag tog en på D och en på P fick Bashfull eller vad det heter på Pearl minns inte vad jag fick på Diamond .P

    Nice. Det går att softresetta framför mannen som ger dig Jirachi tills du får den nature och IVs du vill ha.
  8. Riktigt fin svengelska och en old skool animerad rubrik som iofs är särskriven.

    Om du vill göra ett "eget" forum. Använd inte för mycket templates. Det får sidan att kännas väldigt lånad och som att du inte bryr dig så mycket om att sköta om din sida. Bakgrundsfärgen mådde man lite illa av. Jag tycker inte att den passade så bra in på de andra färgerna som du använder på ditt forum.

    Om du ska ha ett forum så måste du vara beredd på att programmera den själv.

    Du måste också kunna lära dig att ta emot negativ feedback för att du ska kunna utveckla ditt forum.

×
  • Skapa ny...