Hoppa till innehåll

Muggebigge

Medlem
  • Antal innehåll

    422
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Muggebigge

  1. Hej! Jag har en dator som inte är så bra. Den har jag fått av min pappas jobb. Och jag har aldrig köpt en dator så ja, vad vill jag ha? Den ska ha 64 bit. Den ska inte vara för dyr (typ över 6000 kr). Och jag tycker att ni ska ha lite erfarenhet av den. Så ni vet om den är bra om ni känner nån som har en sådan.

    P.S: Jag vill kunnsa spela spel utan att det laggar apa.

     

    Tack i förhand ! :D

  2. hejsan!! för mig har kärleken inga direkta åldersgränser, man kan ju va så olika mogen, huvudsaken är ju vad man känner i sitt hjärta, finns inga rätt o fel direkt tycker jag... om nån påpekar att åldersskillnaden så be dem bara hålla käften, inte deras buisness, o hallå, e bara några år! länge leve kärleken, njut o mys på det som känns rätt i hjärtat är aldrig fel så länge man e på rätt sida lagen, gemensamma intressen, o att visa sin kärlek i handling varje dag, ärlighet, tillit, trohet och respekt, omtanke o att prata om allt, och att ha kul o göra saker tillsammans, där e basingredienserna till ett bra förhållande, själva glasyren på den kakan pimpar man själv med ytterligare ingredienser som man själv vill :) jag har haft allt från 10 år äldre till 6 år yngre killar, har varit olika perioder liksom, mitt livs kärlek som precis tagit sitt liv va samma ålder som mig, både han o jag e barnsliga av oss, vi var som gjorda för varandra, samma intressen nästan helt samma livsåskådning o åsikter omi stort sett allt, lika barn leka bäst stämde in på han o mig, men det gäller inte alla ju, många gillar att man tycker olika bara man accepterar olikheterna... B)

    Bra lång text! Men dog din kille? :o
  3. Egentligen när du säger LAN:ar, menar du spela på natten? För LAN:a betyder att man kör på samma nätverk. Så många säger att man LAN:ar när man bara spelar på natten vilket är felaktigt om det inte är på samma nät. LAN:a du på riktigt eller på låtsas?

×
  • Skapa ny...