Hoppa till innehåll

MW2killer

Medlem
  • Antal innehåll

    120
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av MW2killer

  1. Ligger den redan på 60 grader @ load så vill du helst skippa överklockningen på processorn. Min överstiger inte ens 51 grader när jag kört Deus Ex: Human Revolution efter att spelat mer än 5 timmar.

    men ville bara veta hur du gjorde :) XD

  2. För min del så var det inte så alls. 2 kärnor, 34-36 grader. 4a kärnor 34-38 grader idle, knappast skillnad, i load så drar den upp till 55 grader som max. Ännu en gång Mw2killer, har du kollat så att processorfläkten sitter i som det ska? Ladda ner HWMonitor och kolla temperaturerna där. Jag tror aldrig i livet att en processor går upp i 100 grader för att du låste upp 2 extra kärnor annars hade man ju fått varningar om att det finns just sådana risker i reviews. Jag själv hade inte låst upp det om jag hade fått veta att det kan bli varmt i processorn.

     

    EDIT: http://i.imgur.com/UcPlt.jpg Här är mina temperaturer på både graffet och processorn. Allting ser helt ok ut med tanke på att processorn har 2 kärnor upplåsta + att den e överklockad till 3.6 GHz samtidigt som mitt 6850 också är överklockat till 840/1100. Det ända jag skulle kunna tänka mig varför den går upp i 100 grader e för att processorfläkten sitter lös, finns ingen anledning till att den ska gå upp i 100 grader om inte någon annan har haft detta problem tidigare. En polares processor gick upp till 80+ grader när processorfläkten satt lös.

    Aj allting löste sig till slut, tror det va nåt fel med programet som fick med o "dampade loss till 100 C xdddd men nu ligger det runt 60 C på load

    Hur överklockade du din ? :) har likadant graffe o cpu ^^ xD

  3. Lol, AMD Phenom II x2 vadå? vad för modell är det? det är bra o veta vad för exakt modell det är... Tror inte att processorn går upp till 100 grader från ingenstans utan anledning, har du överklockat processorn? har du kollat så att processorfläkten sitter i ordentligt? Jag äger ju själv en AMD Phenom II X2 555BE som jag då låst upp till X4 B55.

     

    Jaa har precis samma som dig :D

    ja men den gick upp till 100 C helt :S o när jag kom tbx till skrivbordet efter spelet hade stängs av så började min rocketdock liksom färgen på ikonerna dampade som om det va nåt med grafikkoretn men det är inget fel på min graffe iaf 100% säker :S :/

     

    Lol, AMD Phenom II x2 vadå? vad för modell är det? det är bra o veta vad för exakt modell det är... Tror inte att processorn går upp till 100 grader från ingenstans utan anledning, har du överklockat processorn? har du kollat så att processorfläkten sitter i ordentligt? Jag äger ju själv en AMD Phenom II X2 555BE som jag då låst upp till X4 B55.

    Nej har inte överklockat elr nåting annat :o :S

  4. Tjena

    nu är det så att jag har låst upp min AMD phenom II x2 till X4 alltså 4 core (denna processorn ska man kunna låsa upp till x4).

    ja JAg låste upp den med en "Core Unlocker knapp som det fanns på moderkortet. har en ASUS M4N75TD om ni vill veta ^^

    Men det är så att jag nyss spelade på Bad company 2 på max inställningar utan lagg eft att jag låste upp till x4 men mitt i spelet så stängdes spelat av och skrivbordet dök upp, och jag kollade på CPU temp så låg den på 100 C :o

    sedan startade jag om datorn och då ändrades Coren från x4 ner till x2 :o

    Frågan är ad är det som händer ?:/

     

    (Juste innan det så uppdaterade jag min BIOS)

  5. Gillar du FPS spel så är Combat Arms jävligt kul helt gratis Online ;). Du kan köpa till vapen, kläder och såna saker med pengar du tjänar när du spelar.

    .Det finns du kan köra antingen i lag mot Zombies eller lag mot lag o mera :)

    helt gratis o ladda ner :)

    Ladda då ner Combat Arms "EU"

     

     

  6. Ja, nu är det så att min sd läsare inte vill göra just det, läsa sd kortet. Troligen är det så att jag glömt installera drivrutiner.

    Dock har jag glömt vad jag har för läsare, så att hitta drivrutiner blir svårt. Något tips på vad man kan göra?

    Det står inget på läsaren förutom vad för kort som ska stoppas in i de olika hålen.

    har typ samma problem :/

  7. eh.. är inte 8800 typ 6 år gammalt

     

    joo xdd

     

    Ska istället bygga ihop själv :)

     

    men vad tycker ni om denna då ? Jag är inte sådär jätte bra på o sätta ihop dä xd men kom med förslag o så :)

     

    https://www.inet.se/kundvagn/visa/698324/2011-08-04

     

    joo xdd

     

    Ska istället bygga ihop själv :)

     

    men vad tycker ni om denna då ? Jag är inte sådär jätte bra på o sätta ihop dä xd men kom med förslag o så :)

     

    https://www.inet.se/kundvagn/visa/698324/2011-08-04

     

    Hmm vafan förut kostade det 4 699kr & nu 5 132kr ??

    Går priserna upp och ner hos Inet elr ?:S

    post-92197-1312468841_thumb.jpg

  8. blir bättre om du bygger själv.

    Joo :/ men tänkte på att datorn från blocket kanske har kostat över 13 :o & blire gammalt kan man ju alltid uppgradera till framtiden ^^

    Men det blir nog köpa helt o bygga ihop själv :). kan alltid uppgradera där med när man har fått in lite cash ^^

     

     

    Men spelar roll om det inte stöjder DX 11 ?:/ elr ? såg på yt & såg inget skillnad inte ens Dx9 vs DX11 på BC2 :? :/

  9. Ja du kan köra Crysis 2 med 8800GTX, det är ändå inget att rekommendera då det drar mycket ström och inte stödjer DX11.

    gammal e den med torr jag. nae det va bara så att jag kanske ska köpa komplettspel datorn från blocket ^^ den har altså 2 geforce 8800gtx :)

    Men det är så att jag vill bara lägga ut max 5500 kr på en datorn just nu, men vet inte om jag ska köpa helt ny från ex Inet.se för 5 elr köpa från blocket för 5 för man vet ju att den e bra efetrsom den har kostat mer om du fatatr vad jag menar. Men också vill jag köpa Helt ny o bygga ihop själv. vad tycker ni ? köpa helt ny o Bygga ihop själv elr beganat grymt bra speldatorn ? :/

     

     

  10. datorn hittar inte mina lagrings enheter som ex SD card och när jag kopplar med mobilen via USB för att lägga till musik o så :S. har kollat på DATOR, men där ser jag inget, bara det vanliga datorns HDD o DVD spelare. Hände efter en bluescreen för några dagar sen.

    har också kollat på "enhetshanteraren" där ser man att det står SD Card & på lagringsvolymer visar det en gul varnings grej. Där ahr jag kollat o försökt och uppdatera skiten men funkar inte det heller :S :(

     

    OBS! kör på en laptop

     

    HJÄLP!!!

     

    Mvh MW2Killer

    post-92197-1311891977_thumb.jpg

  11. Nu har jag inte Forza 3, eller något annat forza. Men jag kan gissa att det heter något med stödlinjer/gridline. Så kolla på inställningarna om man kan stänga av det.

    Men det heter nog inte gridline, men något sådant. :)

    hahah va dum jag är det inställningen på den fanns där men jag va blind xd,, men tack ändå :D

×
  • Skapa ny...