Hoppa till innehåll

Need For Speed Carbon


Rekommendera inlägg

Vill man ha en bil med mycke horsepower så borde man ta typ corvette z6 eller shelbygt500. Men observera att muskelbilarna har as dålig väghållning. Vill man ha en bil med riktigt bra väghållning så är nissan 350Z och subaru impreza WCX de bästa. Fast ta Lancer eller skyline om du vill ha en trimbil för dom är ganska snabba gämfört med nissan och subaru som mäst bara har bra väghållning. Vill du ha en riktigt snabb, med en okej väghållning (mycket bättre väghållning än muskelbilar) så ska du ta mercedes bens slr mclaren, porche carrera gt eller lamborgini murcielago. OBS! murcielagon är ganska svår styrd eftersom den är snabb och har bra acceleration och inte värdlens bästa väghållning.

 

 

Här kommer tips till bilar som är lättast mot darius (sista bossen): Darius har en audi le mans som har bra väghållning, bra acceleration och bra toppfart. men muskelbilar är svårast mot honom. Men tar du muskelbil mot honom så ta corvette c6. Väljer du trimbil mot honom så ta helst Mitsubishi Lancer IX för den är lättast mot honom fast nissan skyline gtr funkar också bra. Väljer du exotisk bil så ta helst slr mclaren som är den lättaste!

 

Muskelbil mot darius: Svårt att köra första racet (banrace) pga så dålig väghållning. Men på canyon är det lätt pga hästkrafterna.

 

Trimbil mot darius: Är jätte lätt första racet (banrace) pga så bra väghållning men ganska svår att köra vid canyon pga för lite hästkrafter och för lite toppfart. Fast i kurvorna i canyon så är trimbilen lättast.

 

Exotiskbil mot Darius: Är inte jätte lätt men inte jätte svårt vid första racet (banrace). Vid canyon är den inte världens lättaste pga av att den har för dålig väghållning för toppfarten för att den ska kunna svänga i en kurva utan att krocka. Därför så måste du bromsa mycket fast samma med muskel bil.

 

Så vill du klara Darius enklast så tycker jag att du ska använda trimbil med bilen Mitsubishi Lancer IX. Den klarar du Darius as enkelt vid första racet (banrace) men måste vara ganska skicklig vid canyon.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...