Hoppa till innehåll

Hur Du Får Tag I En Swf Fil


Xcango

Rekommendera inlägg

Vet du vad detta ovan (^) är?

 

Shockwave Flash (.swf) det är alltså en fil-typ, som .exe, eller .jpg, det är ganska simpelt, nu ska vi gå igenom hur man tar fram .swf från din webläsare.

 

Detta funegrar ENDAST i Mozilla Firefox (finns att ladda ner här, gratis, lagligt.). Jag har testat: Internet Explorer, Apple"s Safari, Opera, Mozilla Firefox och Google Chrome.

 

 

 

1. Öppna Mozilla Firefox.

 

2. Öppna sidan som Flash-filen finns. (Hur du kan ta reda på att det ÄR en flashfil är att du högerklickar på själva spelet/filmen, kommer det fram "About Adobe Flash Player 9..." eller om ordet "Flash" tillkommer där så är det flash, spel är nästan alltid flash.), i detta fall är det: http://amuse.hamsterpaj.net/distribute/gam...r_defense_2.swf.

 

3. Högerklicka någonstans på sidan (vart som helst) och välj "Visa sidoinfo" längst ned.

 

4. Nu kommer det upp en nytt fönster. Där går du till fliken "Media".

 

5. Det finns flikar där med det står "Adress" och "Typ", kolla under typ och börja bläddra nedåt tills det står "Objekt" eller "Inbäddad" och kolla på adressen, om det står ".swf" så är det troligen den. Om du vet vad filmen heter, så ska det stå namnet där på URL:en också, så säkra dig om du tror det behövs.

 

6. Nu är det klart. Vad du kan göra med din URL: Kopiera den, klistra in den i adressfältet, lägga till den i bokmärken som snabb-knapp om det är ditt favoritspel. Det är vad jag har använt den till mest.

 

 

 

Varför borde man kunna detta?

 

De flesta hemsidor använder .swf för att få ut sina Flash-filer på sina sidor, alltså, sina spel, sina flashfilmer.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
×
  • Skapa ny...