Hoppa till innehåll

Land Of The Dead


Burken
 Dela

Rekommendera inlägg

Ni som är lite uppdaterade redan vet nog vad jag pratar om, ett ny live-event som öppnar zonen Land of the Dead, det lanseras vid slutet av maj.

 

Detta är en massiv RvR zon som Destruction och Order turas om att ha kontroll över. Detta sker att båda sidorna samlar rescourses för att 'kontrollera luften'. Detta måste göras för att spelarna skall kunna ta sig till området. Den vinnande sidan kontrollerar zonen i 30 minuter för att sedan skall kampen om luften tas upp igen.

Förlorar t.ex. Order zonen medan de är inne i Land of the Dead kommer tillgången att respawna inom området tas bort och Destrutcion kommer inte ha några problem att inom en snar tid ha full kontroll över området.

 

Inte nog med ett nytt massivt RvR område kommer även en massa nya Puplic quests att öppnas, samt nya instanser med en 'Indiana Jones' stil över det hela bli tillgängliga, det blir inte det vanliga NPC-mob dödandes eftersom alla instanser är fyllda av fällor som man måste springa/akta sig från. (Tänk er ett plattforms spel)

 

Det kommer även finnas en hel del nya rustningar/vapen/jewelry. Vad jag själv sett är bossarna något extra som bjuder på mycket mer än 'Tank & spank, get out of the fire'.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 1 månad senare...

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...