Hoppa till innehåll

Funderat på Rubyn!


Mara
 Dela

Rekommendera inlägg

hallå............................!moste vara fel för när jag velger tjej så blir det hon den där som tar te.x totodile när jag tar cindaquil.vet ni vad det är för fel?det går liksom inte!moste vara fel eller?fattar ni något inte jag!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det är nåt fel med ditt spel i så fall. Jag har testat Ruby eller Sapphire en gång och det gick felfritt. Jag valde tjej och fick ändå Torchic. Torchic är SÅÅ gullig!!

Fireblast jag tror du snackar om Crystal. Man kan bara välja dessa Pokémon i starten i R/S:

Torchic

Mudkip

Treecko

Njaa, det måste vara fel på ditt spel iaf. Jag har inte hört nån annan som gått så. Eller så är det för att... tjaa.. det finns en special episod med Raikou (killen och tjejen från Crystal... killen heter Yoshi och tjejen Dani, visades endast i Japan - tror jag), då hade tjejen Croconaw och killen en Typhlosion. Fast killen är ju felfri...?

Nix, Mara, de har inte olika talanger. Det är bara små skillnader mellan dem... t. ex., väskan, deras hus (de bor mittemot varandra. Killen bor i det vänstra huset och tjejen i det högra det spelar ingen roll vem du väljer, de bor ändå i samma hus.). Det är bara för skojs skull...

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...