Hoppa till innehåll

Feer i majoras mask


knuttis
 Dela

Rekommendera inlägg

Undrar om någon kan hjälpa mig? i Great Bay Temple finns det ett rum (när man har vänt på vattenströmmen),det är i alla fall en massa plattformar som man får att sänka eller höja sig med eld el. ispilar ,där finns det en kista uppe på en hylla med staket runt och jag vet inte hur man tar sig dit mistänker att det är där den sista feen finns.Sedan undrar jag i Stone Tower (illusion). när man har tagit bossnyckeln hur kommer man upp till Eyegole (den blåa figuren uppe på en bro som kör med sin laserstråle? hoppas någon kan hjälpa en gammal mamma.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 27
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Jo jag kan hjälpa dej me feerna, men de andra kommer jag inte ihåg, det är bara att gå runt där och försöka ta sig upp till dörren, kommer inte ihåg exakt..

 

Feerna då..

 

Great Bay Temple

När du tagit alla feer få du dubbel-försvar (vit kant runt dina hjärtan). Detta reducerar skadan fienden gör med hälften!

 

1. I första rummet där sköldpaddan lämnar dig ska du tända alla facklorna med eldpilarna för att göra så att en kista uppenbarar sig.

2. I andra rummet där hissarna är, ska du ta på dig Zora Mask och sjunka till botten. En fe finns under plattformen till vänster.

3. I samma rum ska du döda skulltulan som finns till vänster när du gå in i rummet (den som är på plattformen med alla rupees). Ta på dig Great Fairy's Mask för att dra till dig feen.

4. I generatorrummet (det med de stora klingorna), ska du krossa tunnorna som finns på en av plattformarna (du kan dra dig dit med Hookshot). För att krossa dem använder du Goron Mask.

5. I samma rum, på botten, finns det en kruka. Du kan ta sönder den med en pil från ytan, eller så kan du vara Zora-Link och använd hans boomerang-fenor. Sätt sedan på Great Fairy's Mask för att dra till dig feen.

6. I samma rum där du hittar kartan ska du förstöra krukorna som finns mittemot kistan för att få en fe. Använd Great Fairy's Mask för att dra till dig feen.

7. I rummet innan kompassrummet (det är ett långt, smalt rum), ska du döda de fyra köttätande växterna så att en kista uppenbarar sig på andra sidan av rummet.

8. I samma rum som kompassen finns ska du döda de två bubblorna som vaktar gropen för att få en annan fe. Använd Great Fairy's Mask för att få tag i den.

9. I rummet som är efter generatorrummet, efter att du dragit dig själv till tunnorna och använt ispilarna för att komma till den andra plattformen så att du kan aktivera en av pumparna. Titta nu upp på taket så kommer du att se ett Hookshot-märke. Dra dig dit. Feen gömmer sig i en kista.

10. Ett av rummen innehåller en fläkt som snurrar. Frys vattenfallen med ispilarna medan du står på en av plattformarna för att komma över den. Gå nu över den, men titta bakåt. Du ser då en hylla med en kista. Dra dig dit med Hookshoten.

11. I samma rum som ovan ska du gå på andra hissen. Titta till höger om dig och du kommer att se en annan kista.

12. I det gula switchrummet, det med plattformarna och vattenfallen som du måste frysa och smälta för att nå den högsta nivån, finns det en del som är inburad. För att nå dit, aktivera då den gröna switchen och tag på dig Zora Mask. Använd nu rören för att nå in i den inburna terrängen. Använd Hookshoten till att dra dig själv till kistan.

13. I samma rum ska du leta efter en ingång under en av gungbrädorna. Du kommer att hitta några tunnor där inne. Krossa dem med Zora-Link för att få en fe till.

14. I rummet som är innan Gyorg, bossen. Skjut bubblorna i utloppet som leder dig tillbaka till generatorrummet. Bara stå kvar och skjut ut Zora-Links boomerang-fenor. Ta sedan på dig Great Fairy's Mask för att få tag på feen.

15. I samma rum, under den gröna switchen finns det en fe i en bubbla. Träffa den med din pilbåge och sätt på dig Great Fairy's Mask.

 

Denna grotta är lite längre bort än resten av fegrottorna. Gå till Great Bay Coast och sök efter stenplattformarna som har palmer på sig. Använd Hookshoten och dra dig från den ena palmen till den andra tills du når slutet. Bomba stenblocken.

 

Hoppas det var till hjälp..

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

minns jag rätt ska du hookshota dig upp dit på nåt sätt....jag ska kolla lite mer..

 

 

 

här är efter att du vänt allt uppochner :

de med tjock text är efter du tagit bossnyckeln;

 

Få de tre blocken att komma fram igen genom att klona dig själv på de tre knapparna (vänster, höger mitten) men stanna på det tredje blocket.

 

Skjut den röda knappen framför dig och gå in i grottan igen.

 

Gå igenom dörren till höger, och skjut en ljuspil på solblocket för att den ska försvinna.

 

Använd Deku Launchers och luftrören för att komma upp till plattformen med fiender. Döda fienderna och på igenom öppningen, tryck på knappen och kom tillbaka.

 

Öppna kistan och få en liten nyckel. Flyg upp högst upp till den låsta dörren och gå in.

 

Skjut den röda knappen på andra sidan rummet, och gå igenom lavan som Goron Link.

 

Skjut på knappen igen och gå igenom dörren to hitta en till röd knapp;

skjut en pil på den, hoppa sen ner och skjut ett block till mitten av rummet.

 

Skjut en pil på den röda knappen en andra gång och flytta på blocket till andra sidan av rummet. Skjut knappen igen, och flytta blocket mot den uppresta väggen, och skjut knappen en sista gång, och skjut blocket i hålet så dörren öppnas.

 

Gå igenom dörren och slåss mot Wizrobe igen. Använd hookshot på kistan som kommer fram på toppen och gå igenom dörren.

 

Flyg igenom rummet och gå igenom dörren, använd sen hookshot på sten spikarna för att få dom att explodera.

 

Flyg over till där sten spikarna var och flyg över därifrån till slutet av rummet, där du kan gå in till nästa rum.

 

Slåss mot Gomez, och ta bossnyckeln.

 

Gå tillbaka till rummet med de hängande stenspikarna och flyg upp till vänster.

 

Hitta kistan och ta nyckeln.

 

Gå tillbaka till rummet innan (den med stenspikarna). Sväng höger och gå igenom dörren.

 

Slåss mot Eyegole, och ta the Giant Mask, som du ska använda för att ta hand om bossen i grottan.

 

Gå igenom dörren, och hookshota upp dig till kistan.

 

Gå igenom dörren för att slåss mot Twin-Mold

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

HÄR ÄR ALLA FEERNA, SÅ NI ALDRIG BEHÖVER UNDRA IGEN:

 

 

Stray Fairys

 

Woodfall Temple

Efter att du tagit alla Stray Fairys i Woodfall Temple får du Charged Spin Attack (tryck och håll in B för att ladda energi).

 

1. Precis efter att du kommit in i templet finner du en fe svävandes i luften. Ta på dig Great Fairy's Mask så kommer hon till dig.

2. I samma rum, finns det en kista på en närbelägen plattform. Använd Deku-blomman för att flyga dit.

3. I andra rummet där den underliga plattformen är, så kommer du att hitta en Deku-Baba till vänster. Döda den och en fe uppenbarar sig.

4. Förflytta dig till den avlägsna dörren som är till höger på kartan. Du finner dörren i samma rum som ovan. Se du krukorna som fins på en plattform till höger om dig nu? Gå dit och förstör dem. Inuti finns det en annan fe.

5. I rummet som innehåller Deku-blomman i mitten av rummet finns det en ö. Använd Deku-blomman och flyg till vänster från ditt håll. När du landat, ta då en titt på den smala, bruna bikupan som befinner sig till vänster om dig. Skjut en pil eller en Deku-bubbla på den och ta på dig Great Fairy's Mask

6. I rummet med stenblocket med en mask på är finns det en fe under vattnet. När du fått Hero's Bow ska du försöka att hitta ett ställe där du kan skjuta bubblan under vattnet och när du gjort det tar du på dig Great Fairy's Mask så ska hon flyga till dig.

7. I samma rum som den förra. Skjut bikuporna som finns i taket, i en av dem gömmer sig en fe.

8. I samma rum igen, finns det en skulltula nära facklan som du behöver använda för att tända de andra. Döda den så uppenbarar sig en annan fe.

9. I det mörka rummet ska du döda alla Black Boe så uppenbarar sig en kista, vilken innehåller en fe.

10. Igen i rummet med den underliga plattformen är kan du se en bubbla från en sida av rummet. Skjut den med Hero's Bow och ta på dig Great Fairy's Mask.

11. I samma rum igen ska du använda Deku-blomman för att flyga till plattformen som har en otänd fackla och en switch. Ställ dig på den så uppenbarar sig en kista. Öppna den så får du en Stray Fairy till.

12. I rummet innan bossen, Odolwa, hittar du många Deku-blommor. Flyg till den fösta hyllan till höger och du hittar en fe i en bubbla.

13. I samma rum, på tredje hyllan till höger finns det ytterligare en fe.

14. I samma rum igen, på tredje hyllan, denna gång till vänster. Den befinner sig inuti en bubbla.

15. Den sista, som finns i samma rum som ovan, är fängslad i lågorna på en plattform. Skjut bubblan med Hero's Bow och ta på dig Great Fairy's Mask så flyger hon till dig.

 

Great Fairy's Fountain befinner sig i en stor grotta bakom hyllan där du spelade Sonata of Awakening för att öppna templet. Använd Deku-blommorna till att komma dit.

 

Snowhead Temple

När du tagit alla feer och går till Fairy's Fountain kommer hon att belöna dig med en dubbel magi mätare.

 

1. I rummet med den trasiga bron (första rummet som du kliver in i, till höger), ta dig över till den andra sidan bron och, under den sista plattformen finns det en fe i en bubbla. Skjut den med Pilbågen och ta på dig Great Fairy's Mask för att få tag på den.

2. I samma rum, hoppa ner på botten och titta på sten pelaren som håller bron uppe. Du kommer att se en fe. Nu tar du upp din Lens of Truth och ser sanningen... feen är där men inte där den verkar vara. Skjut den med Pilbågen och ta på dig Great Fairy's Mask för att få den.

3. I mitten rummet, med de färgade dörrarna och mitten pelaren. Hoppa ner och ta på dig Goron masken. Kliv på switchen som är på lavan och öppna skattkistan som uppenbarar sig.

4. Ett av rummen har en frysen "öga switch". I det rummet är det en fe i en bubbla till höger om ingången. Använd pilbågen för att befria henne.

5. I samma rum använder du Lens of Truth för att upptäcka några plattformar som leder till den övre delen av rummet. Först skjuter du switchen för att nå den höga kanten sedan använder du Lens of Truth där.

6. Ett av rummen innehåller ett Majora block som du måste knuffa på för att den första nyckeln ska uppenbara sig. Nu ska du istället för att lämna rummet direkt när du har fått nyckeln, knuffa blocket till slutet av rummet. En liten kista kommer då att uppenbara sig.

7. I samma rum som ispelarna (du känner igen rummet därför att det finns 20 rupees över några av pelarna), ta fram Lens of Truth och sök efter den hemliga ingången som finns i en av väggarna. Hoppa in dit så hittar du en kista med en annan fe.

8. I rummet där du fick kompassen (det är rummet med de vita vargarna och ett Majora block), smält switchen med en eldpil och ställ dig på den. Sen flyttar du Majora blocket nära kanten och klättra upp för att nå kistan.

9. I samma rum som ovan, kasta en bomb på lådan som är på en av pelarna nära dörren.

10. I rummet med switcharna som du måste aktivera som Goron Link, titta mot taket när du använder Lens of Truth. Använd pilbågen för att skjuta bubblan och Great Fairy's Mask för att locka den.

11. I rummet som har en massa ispelare och facklor (detta rummet måste du passera för att nå rummet där du reglerar mitten pelaren), döda de små vita varelserna för att en kista ska uppenbara sig. Öppna den för att få feen.

12. I rummet med snögubbarna som kastar snöbollar på dig, använd Lens of Truth och sök igenom väggarna för att hitta feen.

13. I mitten rummet, där pelaren är, när du är på de högsta våningarna (3 och 4), så använder du Lens of Truth för att hitta en gömd grotta i väggen. Ta på dig Bunny Hood och hoppa dit eller ifall du har Hookshot så tar du den och drar dig dit.

14. I rummet med de två ödlorna, döda den ena för att få ytterligare en.

15. Slutligen, döda den andra för att få den sista feen.

 

Fairy's Fountain ligger på vägen till Snowhead Temple. Det är en stor grotta vid sidan av den stora rampen.

 

Great Bay Temple

När du tagit alla feer få du dubbel-försvar (vit kant runt dina hjärtan). Detta reducerar skadan fienden gör med hälften!

 

1. I första rummet där sköldpaddan lämnar dig ska du tända alla facklorna med eldpilarna för att göra så att en kista uppenbarar sig.

2. I andra rummet där hissarna är, ska du ta på dig Zora Mask och sjunka till botten. En fe finns under plattformen till vänster.

3. I samma rum ska du döda skulltulan som finns till vänster när du gå in i rummet (den som är på plattformen med alla rupees). Ta på dig Great Fairy's Mask för att dra till dig feen.

4. I generatorrummet (det med de stora klingorna), ska du krossa tunnorna som finns på en av plattformarna (du kan dra dig dit med Hookshot). För att krossa dem använder du Goron Mask.

5. I samma rum, på botten, finns det en kruka. Du kan ta sönder den med en pil från ytan, eller så kan du vara Zora-Link och använd hans boomerang-fenor. Sätt sedan på Great Fairy's Mask för att dra till dig feen.

6. I samma rum där du hittar kartan ska du förstöra krukorna som finns mittemot kistan för att få en fe. Använd Great Fairy's Mask för att dra till dig feen.

7. I rummet innan kompassrummet (det är ett långt, smalt rum), ska du döda de fyra köttätande växterna så att en kista uppenbarar sig på andra sidan av rummet.

8. I samma rum som kompassen finns ska du döda de två bubblorna som vaktar gropen för att få en annan fe. Använd Great Fairy's Mask för att få tag i den.

9. I rummet som är efter generatorrummet, efter att du dragit dig själv till tunnorna och använt ispilarna för att komma till den andra plattformen så att du kan aktivera en av pumparna. Titta nu upp på taket så kommer du att se ett Hookshot-märke. Dra dig dit. Feen gömmer sig i en kista.

10. Ett av rummen innehåller en fläkt som snurrar. Frys vattenfallen med ispilarna medan du står på en av plattformarna för att komma över den. Gå nu över den, men titta bakåt. Du ser då en hylla med en kista. Dra dig dit med Hookshoten.

11. I samma rum som ovan ska du gå på andra hissen. Titta till höger om dig och du kommer att se en annan kista.

12. I det gula switchrummet, det med plattformarna och vattenfallen som du måste frysa och smälta för att nå den högsta nivån, finns det en del som är inburad. För att nå dit, aktivera då den gröna switchen och tag på dig Zora Mask. Använd nu rören för att nå in i den inburna terrängen. Använd Hookshoten till att dra dig själv till kistan.

13. I samma rum ska du leta efter en ingång under en av gungbrädorna. Du kommer att hitta några tunnor där inne. Krossa dem med Zora-Link för att få en fe till.

14. I rummet som är innan Gyorg, bossen. Skjut bubblorna i utloppet som leder dig tillbaka till generatorrummet. Bara stå kvar och skjut ut Zora-Links boomerang-fenor. Ta sedan på dig Great Fairy's Mask för att få tag på feen.

15. I samma rum, under den gröna switchen finns det en fe i en bubbla. Träffa den med din pilbåge och sätt på dig Great Fairy's Mask.

 

Denna grotta är lite längre bort än resten av fegrottorna. Gå till Great Bay Coast och sök efter stenplattformarna som har palmer på sig. Använd Hookshoten och dra dig från den ena palmen till den andra tills du når slutet. Bomba stenblocken.

 

Stone Tower Temple

Efter att du tagit alla feer i Stone Tower Temple får du Great Fairy's Sword som belöning. Det är det starkaste svärdet som du kan få i spelet. Det är så stort så att du inte kan använda skölden medan du använder det. Det är ett C-föremål.

 

1. Precis efter att du gått in i templet ska du skjuta ögat som finns på väggen framför dig. En kista kommer att uppenbara sig.

2. I spegelrummet (det som är fullt med speglar och du ska leda solskenet mellan dem), lys på den rätta solen av de sex som finns på väggen så att en kista uppenbaras.

3. I samma rum som ovan, reflektera solskenet till spegeln till höger om dig för att smälta solblocket och gången till en annan kista dyker upp.

4. I rummet som innehåller kartan och statyerna (det som du måste lägga en bomb på övervåningen för att få in solsken) , titta på taket och du hittar ett Hookshot märke. Drag dig dit och öppna kistan.

5. I rummet som innehåller utloppen, och du hittar lava på botten. Som Deku-Link ska du flyga över till hyllan som det finns en massa rupees på och öppna kistan.

6. I samma rum som ovan, finns det en switch på lavan, men den är omgiven av eld. Som Goron-Link ska du aktivera Goronswitchen som finns nära ingången, i lavan och rulla sedan så fort du kan till andra sidan och aktivera switchen. En kista kommer att uppenbaras, och den är på din väg ut ur rummet. Öppna den så hittar du en annan fe.

7. Efter att du besegrat HipLoop, hoppa då av vid den rätta sidan av gången till den lägre hyllan. Du kan nu se en kristallswitch nedanför golvgallret. Placera en bomb vid den för att aktivera den. Kistan uppenbaras på golvet nedanför dig.

8. I vattenrummet, när Dekihand slängt upp dig på torra land ska du placera en bomb vid en inburade kristallswitchen. När den är aktiverad, simma då som Zora-Link till den andra dammen, smält solblocket och besegra Beamos för att nå kistan.

9. I rummet som är till höger när du kommer in i templet ska du sjunka till botten med Zora Mask. Skjut piggarna med Zora-Links boomerang. Ställ dig sedan på switchen.

När du vänt templet, kom då tillbaka hit och, som Deku-Link, skjut dig själv till den plattformen. Spela Elegy of Emptiness som Link (Deku-Link är för lätt för att trycka ned switchen) för att behålla switchen aktiverad, och flyg sedan till den andra plattformen som Deku-Link för att nå kistan.

10. När du dödat Eyegore fienden, efter att ha besegrat Garo Master, uppenbaras en annan kista.

11. I huvudrummet (det första rummet du kommer in i), gå några steg och kolla dig omkring: du kommer att se ett solsymbol. Skjut den med dina ljuspilar.

12. Döda Wizrobe och en kista kommer att uppenbaras. Öppna den för att få ytterligare en fe.

13. I rummet som är innan den andra Eyegoren, hittar du en kista som du kan hookshota till.

14. Sjunk till botten av rummet som är fullt med vatten, så hittar du en kista som är på en av hyllorna.

15. När templet är vänt, ska du gå till rummet till höger om dig och skjut på ögat med eldpilarna. Gå igenom korridoren för att få den sista feen!

 

Den här Great Fairy's Fountain ligger i Ikana Canyon. Den är till vänster om ingången till Ancient Castle of Ikana

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 1 månad senare...
 Dela

×
  • Skapa ny...