Hoppa till innehåll

Microvolt With Kossy And Johkie #


Johkie
 Dela

Rekommendera inlägg

Hej!

 

Efter att länge ha haft motivationen och viljan till att skapa videos, men bristen på idén/spelen att hämta materialet ifrån, fann vi äntligen ett spel att börja bygga på, och därför har jag och min gode vän nu tagit steget in i det ny fenomenet: - Youtube Series.

 

I just denna serien kommer vi att ta med er på en tur in i spelet "MicroVolt", och förhoppningsvis bjuda på en hel del underhållande stunder att fördriva tiden med. Kan säga redan nu att tanken inte är att visa hur bra och coola vi är, utan enbart en chansning att försöka hitta ett sätt att underhålla de personer som känner sig manade till det. Är väll ganska uppenbart att det vore roligt om ni hängde med oss på denna resan, och förhoppningsvis de framtida serier vi kommer att göra ifall detta skulle uppskattas av en publik.

 

Skriv gärna era tankar och synpunkter på vad ni tycker om detta, liksom vad ni skule vilja se i fortsättningen, antingen här, eller under våra klipp om ni skulle vill stödja vår tillväxt (varje kommentar, like och favorit markering hjälper som ni säkert vet :).

 

 

Finns egenltigen inte mycket mer att säga. Tack för att ni tog er tiden att ögla genom denna posten, och förhoppningsvis hörs vi igen! :)

Redigerat av Johkie
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...