Hoppa till innehåll

Hemliga Ingredienser?


Pride

Rekommendera inlägg

Hej!!

 

Du kan hitta de sällsynta ingridienserna genom att:

1. Åka till Magistaden

2. Prata med handelsmän (dracula-bruden, apotekaren Ted, och älv-flickan), oftast går det att välja "prata med" men inte alltid

3. Dom ger dig en uppgift som du ska genomföra

4. När du har gjort det så går du tillbaka till samma person och väljer "prata med" igen så får du en sällsynt ingridiens som tack!

 

Obs! Det går oftast att prata med dom igen om du uppfyllt deras önskan så gör det så många gånger du orkar eller tills det inte går att välja "prata med" igen. =)

 

Tips! När uppgiften "ta bort molnen" kommer så ska du gå och trycka på "upplösa" på ALLA moln som kommer (de kommer endast över en liten plats). Det verkar som att dom aldrig tar slut men var tålamodig för tro mig dom tar alltid slut, och det lönar sig! =)

 

 

Var du kan hitta ingridienserna:

 

Trollkarlsögonfransar: åk till magistaden, tomt nr. 98 eller 94 så kan du tjäna dom där.

Pegasfjäder: tomt nr, 93.

Iskallt glas: tomt nr, 94 eller 93.

Clown-konfetti: tomt nr, 94 eller 97.

 

För att få Diamantdamm så får du tjäna ihop minst 199 magipengar och sedan går det att handla den av älv-flickan (ingridienser som är dyrare än du har råd med syns nämnligen inte annars).

 

 

Vet inte om du har haft problem med det men jag tipsar dig ändå.. =)

 

För att skaffa t.ex. ormgift, gummihöna och vitlök så måste du "köpslå" med handelsmännen (ormgiftet måste man köpslå med orm-hypnotisören) så byter du till dig det.

 

 

 

Hoppas vi har varit till nån hjälp!! =)

 

om du vill veta nåt mer är det bara maila!! =)

([email protected])

 

nörd-hälsningar // Jaqi & Ela :P ;:

sims for life!! hahahahahahahahahaha!! (svar: NEJ, vi är inte lika stora nördar som vi verkar, vi gillar bara sims o har en sarkastisk och övertrött humor!! ;: HAHAHAHAHAHHAHAA)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...