Hoppa till innehåll

Börja Spela Unityro


zeldahero

Rekommendera inlägg

visst, de e lite svårt ... men i jalle fall så ska du först trycka download sen så börjar du me en del, te x sakray part 1 sen tar de ett tag sen må du göra så tills du har alla partar, näru har dom så ska du trycka install och där stå de hur du ska trycka för o få de installerat, för de kommer att stå på kinesiska när du installerar de men inte sen =) säg till ifall du behöver hjälp me någe annat B)

Redigerat av zeldahero
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

ja men de e typ som runescape fast mycke bättre me flera hundra olika servrar, men ja kör på unityRO ... man kan ha skills bli om född, och sen så kan man bli med i lag (guild) och om man har ett lag så på lördagar klockan 8-10 så e de slottskrig och då kan man typ försöka komma in i ett speciellt rum där de e en guld sten, (stor) (emperium) och om nån i guilden pajar den så tar man över slottet, o då ska man försvara de tills WoE (World of Emperium) är slut o då kan man inte slå emperiumena längre, om man har ett slott så kan man få olika bra saker når guild ledaren investar de varje dag tills de blir nästa WoE =), de e askul :cool:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

visst, de e lite svårt ... men i jalle fall så ska du först trycka download sen så börjar du me en del, te x sakray part 1 sen tar de ett tag sen må du göra så  tills  du har alla partar, näru har dom så ska du trycka install och där stå de hur du ska trycka för o få de installerat, för de kommer att stå på kinesiska när du installerar de men inte sen =) säg till ifall du behöver hjälp me någe annat  B)

 

 

när jag trycker på sarkey eller vad det heter part 1 så öppnas bara en ruta och MASSOR av tecken kommer fram

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

:) då ska du nog trycka på unityro.com/files/KRO_DLLs.zip. osso ska du forsätta sådär tills du har alla partar, och sen så ska dutrycka install, för där står de hur du ska trycka ... och sen så ska du packa upp alla filer =) och då ska de funka har ja för mig :medieval:

Redigerat av zeldahero
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

×
  • Skapa ny...