Hoppa till innehåll

Robinsson :ph34r:


brejka
 Dela

Rekommendera inlägg

Menar du på robinson? Då ska man bara skrämma iväg krokodilen från vattnet genom att kasta stora stenen på honom, hugg ner trädet som är bredvid sen ska då gå till baka och dit igen då har krokodilen kommit fram igen knyt fast repet i krokodilens svans och andra änden i trädet kansta snenen på krokodilen igen så att den går i väg. Stenarna hittar du på sama ställe där du hitta dom först. Ge Papegojan tidningen.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

hyddan ska du göra följade för att bygga: hugg ner ett av träden (bara ett funkar) vid krokodilen och bind fast trädet i krrokodilens svans och kasta en sten på den då kommer den att simma i väg då ska du gå till papigojan och där ligget trädet hugg det i bita med yxa som du får på skepps vraket och sedan ska du pussla ihopp huset. Och vilken fågel menar du papegojan eller den som är vid den stora eken?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 6 månader senare...

hej

hur gör man för att göra en hydda och vad ska man göra med fågen vad behöver man?? :rolleyes: :ph34r:

hej! man ska gå till krockodilen och ska skräma i vägen den och sen ska man ta yxan

(yxan får du i vraket) och hugga ner trädet. Sen ska man gå vidare ett snep och sen ska du gå tillbaka och binda ett rep på trädet och sen i svansen och sen så tar du en stor sten och kastar den på krockodilens näsa då kommer han att ta ner den till stället där gojan är ta då yxan och tryck på trädet då kommer Robinson att hugga trädet i mindre bitar sen är det bara att bygga upp hyddan. repet får du om du går till bananträdet och så kommer du att se ett rep som sitter i bananträdet ta då yxan hugg ner repet och stoppa ner det i fikan. stenen får du om du går till stranden och sen vänster så kommer det ligga en stor och en liten sten där som är bara att ta.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...