Hoppa till innehåll

TheGur97

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stockholm

TheGur97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det är en låt från spelet Skate 2 som heter Anubis-Anubis: Den är gjord av ett band som knappt finns så den har ingen copyright :)
  2. Hej! Älskar du skate spel? Då har jag väldigt goda nyheter till er alla. Själv har jag växt upp med skateboard spel, och nu har äntligen Skate 4 blivit annonserat som ett projekt på kickstarter. Det kommer släppas till PC, Mac, Xbox 360, Xbox One, PS3 och PS4. Skate 4 kommer inkludera massvis av nya features. Dock är det ej EA som håller igång detta projekt. Det är fans! Vi som håller igång projektet (jag, en från Machinima, alla som donerar pengar till projektet samt några från Blackbox) vill självklart att spelet ska göras och därmed ska projektet samla in 500k dollar. Tyvärr är det dock ej så många som upptäckt detta projekt än och därför är det delvis mitt jobb att sprida detta projekt. Om ni skulle donera till detta projekt skulle vi vara otroligt tacksamma. Vi måste sprida dessa nyheter till världen genom sociala medier som YouTube. Fler behöver veta om Skate 4D projektet. Här nedanför följer länkarna samt mer information om spelet. Jag och alla andra Skate fans vore som sagt väldigt tacksamma om no kunde antingen sprida detta projekt och/eller donera lite pengar till det. Om ni vill fråga något ytterligare så är det bara att kontakta mig. Hoppas ni donerar :) Projektet: http://www.kickstarter.com/projects/911476632/skate-4d Min YouTube video om projektet: http://www.youtube.com/watch?v=_BRRbaWcvNU
  3. Är du helt säker på att du skrivit testingcheatsenabled true?
  4. Om jag ska vara helt ärlig så håller jag inte koll på spelvärlden så mycket, visste knappt att det skulle komma GTA V. Det enda spelet jag köpt i år är Fifa 13 och det är en av de väldigt få spelen jag spelar när jag spelar!
×
  • Skapa ny...