Hoppa till innehåll

GtaSanAndreas

Medlem
  • Antal innehåll

    66
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

GtaSanAndreas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jusste Ja har en lvl 57 gnome mage!!! haha va du blev utklassad :kung: Edit: Ps de e ja som e World Of Warcraft!
  2. Hej ja undrar i fall det finns någon som spelar på ''Twilights'Hammer'' ? själv har jag en orc hunter lvl 14 säg till i fall ni vill spela :P :cool:
  3. Det är väl bara att gå in på www.wow-europe.com/en och sen loggar du in där de står manage account högst upp till höger , sen står de ''add a gamecard'' sen klickar du där , sen skriver du in koden från gamecardet där sen accept sen är de bara att spela , enklare är det inte ! :P
  4. Jag ska köpa wow den 27 måste man köpa nåt annat för att man ska kunna spela dom där 30 dagarna som man får med?? vill helst ha svar innan den 27 tack! :blink: , och läste på en tråd att man får 10 days guest pass får man det före eller efter man har betalat ??
  5. Jag Ska köpa det om 7 Dagar när min mor får lön :cool:
  6. 1.När man har köpt wow och installerat det och skriver in koden som man får med ( eller får man en ? ) får man automatiskt ett account då eller? 2.Jag har hört att det är rätt så stort är det verkligen det? 3.hur ofta kommer det ut nya qests ? 4 . hur snabbt går man upp i level? Jag är Jätte tacksam för svar! :student:
  7. Jag har spelat Gta Vc online rätt så länge dom säger på www.multitheftauto.com att dom kommer lägga ut det senare när det kommer ut så det är bara att checka sidan tills det kommer ut på sidan. :student:
  8. Hej jag har länge velat göra en dedicated server med amxmodx och jag har aldrig fått det att funka och då undrar jag i fall någon skulle kunna ta sin tid och skriva en guide till mig på svenska! jag är så trött på att inte få riktig kläm på det hela. :blink: jag behöver hjälp är det bara att lägga in addons på dedicated server/cstrike? sen skriva sitt steam id där det står looback är det något mer? P.S Jag behöver mer fakta än det n-graved hade på sin guide
  9. Hej jag har många gånger försökt med superhero på min server likaså wc3 men ja får det inte att funka i fall någon skulle kunna adda mig på msn [email protected] och skicka din cstrike mapp på msn i fall du har wc3 eller superhero installerat ! Mvh/Mattias :kung:
  10. Steam Down är ett program som man får alla steam spel på steam men jag undrar bara var man får tag i det snälla säg alla! :bah:
  11. vad e leather face för nåt då ? :huh:
  12. Typ vid en liten bro i tredje staden men jag vet inte exakt men iallafall inte så mycket hjälp... :rolleyes:
×
  • Skapa ny...