Hoppa till innehåll

Gaby

Medlem
  • Antal innehåll

    30
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Gaby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Maxis har sagt att det ända fusket som garanterar att man får tvillingar är forcetwins (som ändast funkar i arbetsliv). Inget annat fusk funkar. Trots vad alla andra säger så funkar de inte. Om man skriver in dessa s.k. "fusk" och om man då får tvillingar så är det bara en slump. Men man kan ladda ner saker som gör det möjligt att välja om man vill ha ett, två, tre och (tror jag iaf) fyra barn. Hoppas jag var till hjälp denna gång också
  2. Gaby

    Ssx

    Hej, nu är det så att på SSX så kan jag göra vissa trix men i "Trick Book" så syns dom inte som gjorda (de är fortfarande gråa). Exempel är; L1 R1 R2 & fyrkant (Holy Crail Air) och L1 R1 L2 & fyrkant (Mean Lein Air). Alltså kan jag inte få nya kläder vilket är en aning störande. När kan man göra dom? Eller vad är det som är fel? Hoppas ni kan hjälpa mig. :)
  3. Hej! Om du har arbetsliv kan du skriva in koden; Forcetwins men bara om simmen redan är gravid. Annars kan du ätra cheesecake (då behöver du också ha arbetsliv) när simmen också redan är gravid. För att kunna laga cheesecake behöver du ha runt 5 i matlagning (vet inte det exakta antalet). Annars så kan du bara vänta tills du får tvillingar, det är runt 10% chans vid varje födsel. :kung: Hoppas jag var till hjälp! Kram
  4. :unsure: Jag undar om man kan få högre antal än trillingar åt gången? Finns det något fusk som gör att man får trillingar (undar eftersom att det finns till tvillingar)? Eller något man ska göra för att öka risken för tvillingar? ;) :) M.V.H Gaby :gitarr:
  5. Man skriver: boolprop testingcheatsEnabled true Sen håller man in shift och trycker på brevlådansamtidigt! Då står det typ: Make me know evrebody, typ. (ledsen över min stavning, inte helt perfetct!) då känner man alla! :rambo:
  6. :D Ajaa... Tack för att ni försökte hjälpa mig! Men nu behövs det inte! Jag har klarat det! :D
  7. ;) Hjälp! Jag har fastnat! Jag har fastnat precis när man kommit upp för trappan! Jag vet inte hur/ jag ska göra! :huh: PS hur kommer man in i barnensrum (tror att det är det) & hur öppnar man löndörren med ett prortrett med en man på!? DS :blink:
  8. :D Hon! & Tack alla snälla personer som svarat! :P
  9. Ok! Men jag kommer inte till gymmladaren! Men det är sy mycket is! Man glider ju bara förbi honom!!! Hur ska jag göra? :cry:
  10. Det är kanse lite skamset att fråga.... Men.. Var ligger Mystery Gift? :cry:
  11. :o Vad är det! Hur får man det? Var får man det? Tacksam för svar! M.V.H Gaby B)
  12. Mahogny Towns gym? Hur klara man det? Jag har för mig att det är den staden! :(
×
  • Skapa ny...