Hoppa till innehåll

Shadow of Darkness

Medlem
  • Antal innehåll

    1091
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Hyrule Field

Shadow of Darkness's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Någon här som delar hobbyn? Jag vet jag är inte så bra jämfört med proffsen men jag har iaf under minuten :) http://www.youtube.com/watch?v=zTJCW83ud-M Löser kuben på 1 minut x 2
  2. Eller ännu bättre. Tryck på samma ställe där du hittade en shine Pokemon så hittar du den igen.
  3. Haha ingen har fått något. Det där gör han/hon bara för att få uppmärksamhet. Ska jag också dra igång en tråd om habbo så blir den lika poppulär? <_<
  4. Kör Luigis Mansion, kör fram till ingången(där trappan är) åk in mot kanten av en pelare och stanna där och håll in A och B och snurra runt. Spelet kommer frysa.
  5. Menar du: 1. När du kör Adventure Mode, då vet jag inte för det har jag inte klarat själv :P 2. Menar du Event Match 51 så måste du ju döda Mewtwo, Bowser och Giga Bowser 3 gånger.
  6. Du borde köpa Gamecube spel, minneskort och handkontroller nu och sen väntar du tills Wii kommer. Då kan du köra alla Gamecube spel + dom nya :)
  7. Jag och en kompis ska sjunga en annan text till låten och då skulle det vara bra med en instrumental. Och jag har googlat, dock utan resultat.
  8. Mjoo egentligen är ju båda fusk. Fast om nu Lordi deltog med 2 låtar skulle det vara mer fusk än att man inte kom fram. Men det var ju inte rättvist ändå. Tänk OM det inte var Carola som skulle vunnit ifall det gick och rösta på Andreas Johnsson? Och varför tog jag just Carola? Var det någon annan som fuskade?
  9. Hehe var det inte fusk att Carola vann då? Hörde av jätte många att när dom ringde och skulle rösta på han Andreas Johnsson så kom dom aldrig fram.
  10. Hallå, nån som vet vart man kan få tag på "BassHunter - Botten Anna" fast utan någon som sjunger? Dvs instrumental? Jag behöver nämligen en sådan :) Och snälla, skriv inte att låten suger osv för det är jag ändp inte intresserad av.
  11. Tyclker fuska.se borde införa nånting i stil med att man måste ange vilket år man födde och med hjälp av det så får man inte spela "bröst-spelet" om man inte är 18 elr äldre :P
  12. Ett blåttskal träffade mig utan effekt trots att jag inte åkte på någon eller lyckades klara mig genom knep.
  13. Jo visst som om en 13 årig pojke skulle få komma in på E3-Mässan eller fått en Dev-Kit? Knappast. Nej du har inte testat den. Och dessutom så pratar du om PS3-kontrollen inte Wii kontrollen. Jag tror som någon skrev att det känns lite äckligt i början men att det blir lättare att hantera senare.
  14. Min har inga repor. Jag har sånt där Protect plast :P
×
  • Skapa ny...