Hoppa till innehåll

Dj_Brown

Medlem
  • Antal innehåll

    3
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Dj_Brown's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Dj_Brown

    San Andreas

    Skriv till mig vad ni tycker om Rockstar Games nya produktion, GTA-San Andreas. Tillverkarna har haft två år på sig att fixa alla störiga buggar, det känns som om det finns ännu fler till releasen av San Andreas. Vad anser ni om detta?
  2. tja nerds:P Att se Playstationliknande konsuler säljas i mångfald utländska butiker skär f*n i mitt 8-bitar-hjärta. Inhemska, dåliga kopior, på världskända spelkonsoler säljs; oftast till priset av 200 kronor. Värdelöst. En kompis till mig köpte en sådan konsol en gång, det ingick två handkontroller och en "pistol", som du kopplade in i ett av handtags-uttagen. Själva "spelen" var inte ens i klass med 8-bitar-grafiken. Fy f*n. Bojkotta dessa konsoler; det ser för jävligt ut, och de är inte rätt att dessa butiker ska få sälja sånt skit! Hehe. Jo jo. / Brown :ph34r:
  3. Dj_Brown

    Habbo Hotel

    tjabba :kung: att få jobb på habbo är inte så lätt som man tror serru. du måste mingla omkring bland gästerna, söka dig till syndikaten, mafioserna och så. det är rätt bra om du har cash på ditt logg; vissa ligor kräver nämligen konkreta avgifter av sina medlemmar. jobben går oftast ut på att värva medlemmar; svårt att få jobb i kafeterior o så. hoppas detta var lite till hjälp för dig och lycka till! // brown :ph34r:
×
  • Skapa ny...