Hoppa till innehåll

Kiwi40048

Medlem
  • Antal innehåll

    55
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Kiwi40048's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Kan du modelera då? Typ 3D grejer som hus osv? Och sen importera till GTA Vi har förresten gått ihop med gta sweden, så gå in på www.gta-sweden.c o m (måste skriva med mellanrum annars blir det .reklam)
  2. Det finns visst: Ner,X,Höger,Vänster,Höger,R1,Höger,Ner,Upp,Triangel :cool:
  3. Du måste köra på sidan av vägen så att inte tunnorna kommer på dig, sen precis innan luckan stängs ska du åka till mitten och köra in.
  4. OFFTOPIC: Är den här gamla tråden uppe igen? Kommer ihåg att jag startade den i Februari eller något :cool: ONTOPIC: Efter att du/ni klarat bilskolan får ni köpa Wang's bilsalong (den mittemot Cj's garage). Sen får man göra uppdrag åt Cesar igen i Garaget, sen kommer streetracingen, den markeras med en målflagga. :gitarr:
  5. Tja alla! Jag och en kompis har dragit ihop ett projekt om att göra en TC (Total Conversion) Mod till Gta Vc/Sa. RI utspelar sig 2005 i Norsholm och Kimstad (Östergötland, Sverige). Vi behöver folk som kan koda main.scm och göra olika moddar. Gjort än så länge: (sry att det är på engelska men jag tog det från sidan) ØTwo houses finished ØMaps over Norsholm and Kimstad (The two cities called Roxen Islands) ØAbout 10% of the storyline ØAll missions named and set, there will be 26 missions. ØDigging deeply into the SCM code to find something important ØPlayer texture finished ØTime set, it will be Norsholm and Kimstad in the early 20th century (2000-2005) ØPhotographs of the streets and houses in Norsholm for the house creators 10% Done Du hittar hemsidan på: www.gtaroxenislands.cjb.net
  6. Om du menar SWAT bilen i uppdraget "End Of The Line" så nej. Den dyker BARA upp i det uppdraget, för att få den måste du ta den och köra den till Cj's garage, då måste du köra om det uppdraget men det är värt det :)
  7. Kiwi40048

    Kraften

    Det kommer säkert att gå jätte bra Heja-Heja! :P ps. alltså, det finns inget som "kraften", det kallas för specialeffekter <_<
  8. N.O.E var när man skulle flyga med en rustler till några typer ute i skogen mellan LS och SF. Gör så här: Flyg bort till gant bridge (SF > Tierra robada) flyg under den och ta vägen längst ut med kusten hela vägen fram, flyg sen in i coronan och flyg samma väg tillbaka. Försök att hålla dig under radar limiten under hela uppdraget, och stressa inte tiden räcker. Jag fick göra om N.O.E hur många gånger som helst innan jag klarade det :gitarr: Rc Baron när du ska skjuta ner kurirerna i bilarna eller cyckel så ska du alltid landa framför dom och sen skjuta, då går föraren ut och du kan skjuta honom. Kör inte på högsta hastigheten eftersom bensinen tar slut innan du kommer fram till Zeros hus igen. (borde nästan skriva en guide någon gång :D )
  9. Det är inte ens säkert att det kommer ut något mer gta (förutom LCS då) så lova inget om ett "GTA 5" Och för den delen skulle det vara ett GTA 4 som skulle komma ut då. :meddum:
  10. Det finns en bil (kommer inte ihåg namnet :unsure:) som står på gatan mitt emot denises hus. Gå till gatan mitt emot så står det ett hus där, sen är det flera hus på rad åt höger, i huset längst bort, som står mitt emot gymet (inte ingången, tror jag iaf.) finns en svart van, om man trycker på R3 så kommer burglary missions upp. Funkar bara vid 22 -> 06 :kung:
  11. Bra svar :( Hörde att den fanns i cityhall i SF men har inte hittat något där
  12. Men var finns den då? :blink:
  13. Okej, synd i så fall :( Men om någon annan vet så svara gärna. Har förresten hört om en "Berkleys Rc-Van", kanske är från den man får flygplanet?
  14. Är det möjligt att flyga RC Baron efter Zero's uppdrag i SF? Har letat efter den som en galning. Har ett svagt minne av att det gick i VC i något parkeringshus. Tacksam för svar, och om det redan finns en sån här post så skriv gärna en länk B) Skönt och vara tillbaka, var här i april senast :P
×
  • Skapa ny...