Hoppa till innehåll

Lallen

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Kyllås

Lallen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det faktum att det knappt finns några virus till Mac, är för att Pc är den mest använda datorn i världen. Om mer än 80% i världen hade Mac skulle virus skapas till den, inte till Pc. Jag har en Mac, men personligen kan jag nog använda en Pc, för de är faktiskt inte så illa. Men är man uppväxt med Mac, så är den, i nästan alla fall, den datorn som man väljer. Och om man ska diskutera spel, kan jag nämna mer än tio spel rakt av. :rambo:
  2. Lallen

    Diablo II

    Jag har många palas och necros. En Necro på Hardcore :wacko: :wacko:
  3. Det är det inte. Vi har Macar hemma.
  4. Lallen

    Diablo II

    Finns det superbossmode till mac eller? är det någon som kan svara på min fråga? Måste få veta det. Snälla Znälla någon! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  5. Ja det är roligt. Man kan ju skapa en familj som man själv nämner till vad man vill och ifall de ska vara trevliga, (men det vet du kanske redan) och så köper du en plats på kartan eller vad man ska kalla den, och bygger ett hus där, eller köper ett hus som är uppbyggt redan eller vräker en familj ur ett hus, om du har råd med det, ock köper det. (Men det här visste du säkert också redan) Sen fuskar du så du har pengar och köper en massa prylar till dina sims.
  6. Jag säger inte att de är bäst! jag tycker bara att de är bra. Jag kör knappt det längre ändå! Inferno är faktiskt väldigt bra, Might!
  7. Just det. Nån som har Diablo ett till mac? Mac har inte så många spel men det finns Escape Velocity, EV Override, EV Nova, väldigt bra rymdspel.
×
  • Skapa ny...