Hoppa till innehåll

Ljusstaven

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Ljusstaven's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag undrar om man kan vara Jedi eller Sith om man har klarat ut spelet på någon viss nivå? :meddum:
  2. Vet någon om Xbox 2 eller något liknande kommer att komma i år?
  3. Jag har sätt ett demo på internet (mins inte vilken sida :() Men man kan i alla fall ta fordon mycket snyggare, i vanliga fall blir man över körd i ettan men nu kan man hoppa på där fram och sparka av föraren! :cool:
  4. Ja! Det är lätt bättre än GTA: VC ;)
  5. Vad ska man göra på uppdraget efter man har dödat Ricardo Diaz? Man ska typ fara till ett köpcenter och slå sönder glasrutor??? :blink: Fattar ingenting!
  6. Men jag har fått tag i Sonic Heroes fusk, det fins inte i arkivet för att ingen har skickat in något på det än. Hur gör jag???
  7. Hur skickar man in fusk? Jag kan inte hitta något arkiv att leta fuski i!! :(
  8. Är det nån som vet hur man ska ta sig vidare på första banan i "Ninja Gaiden"?
  9. Är det någon som vet var man kan få tag på en trainer till RollerCoaster Tycoon? Jag har letat på: www.fuska.se och två hemsidor till men det står bara reklam när jag skriver dom :angry: men jag hittar inga som fungerar. SNÄLLA HJÄLP! ;)
  10. På mitt förra medelande hade jag inte med allting efter som någon var och suddade ut det medan jag såg på TV. Jag menade så här: Jag fick Star Wars: Knights of the old republic för några dagar sen och jag har kommit så långt att jag befinner mig på planeten Taris och har i uppdrag att rädda Bastila men jag vet inte vad man ska göra. På mitt sökande har jag fått i uppdrag att hitta Mission som kan visa vägentill en port i Under City. Är det någon som vet? Skriv då gärna tillbaka :D M.V.H. Ljusstaven
  11. Jag fick Star Wars: Knights of the old republic för några dagar sen och jag har kommit så långt att jag befinner mig på planeten T och har i uppdrag att rädda men jag vet inte vad man ska göra. Är det någon som vet? Skriv då gärna tillbaka :D M.V.H. Ljusstaven
×
  • Skapa ny...