Hoppa till innehåll

Patte

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Säger ej

Patte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Snälla hjälp! :( Vet någon hur man får Fire Red och Game Boy Advance till datan? :( Jag har laddat ner båda två! Sen måddes jag sätta det nånstanns! Så jag satte det på Mina dokument och mina motagna filer! Men frågan är den :( att hur startar jag Game Boyet och sätter in spälet? :( SNÄLLA HJÄLP!!!!! :(
  2. Menar du på Ruby ?-=jedi knight=-
  3. Jag har ALLA Pokemon spelen! De här spelen har jag: Gul,Röd,Blå,Grön,Fire Red,Leaf Green,Gold,Silver,Crystal,Emerald,Advance,Ruby,Sapphire,Pinball,Ruby och Sapphire Pinball. Ni får fråga allt men inte när pokemonena får sina attacker och utvecklas! :) Jag kan också lite om de här spelen som ni får fråga om JÄTTE GÄRNA :lol: :cool: :) Wario Land 3,Winnie the Pooh, The Land Befor Time,Shrek! :D Och så kan jag GANSKA mycket svar till Ape Escape och Ape Escape 2 Men det är ju tiil Playstation och Playstation 2 !
  4. Jag har Ruby och Fire Red och på båda har jag Jirachi och Deoxys i lvl 100! :) Det är svårare på Fire Red att få Jirachi än Deoxys! :D Och det är svårare att få Deoxys än Jirachi på Ruby! :cool:
×
  • Skapa ny...