Hoppa till innehåll

Pokemon haunter

Medlem
  • Antal innehåll

    210
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Pokemon haunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja, skriv vilka som är roliga! Jag vet inte vad de finns för några online spel så skriv här några roliga, tänker köpa något roligt online spel :D
  2. Om någon hänger på så går tävlingen ut på att man tar bild på vilken bästa bantid man fått på Tsuzuba banan. den är rätt liten, jag har själv som bäst hittills klarat 54,044 sek runt banan med en Mitsubishi Evo III GSR med 486 hk. Har inte testat någon annan. men om några är intresserade så ta bild på din varv tid. Priset är äran och att det är kul att se hur snabb man är jämnfört med andra :D Ha de gött alla. Bilder kommer snart om det är någon som är intresserade.
  3. du glömde skriva också att bilarna har exakt samma köregenskaper. De har testat alla de bilarna som finns med i spelet också på varje bana, och de slår Forza Motorsport lätt! Så om man vill ha det ultimata racing spelet ska man köpa Gran Turismo!
  4. Jag e GT proffs, ägt alla spelen, men för att klara 24H så ska du ha stegen efter Hard slicks, de är en bra kompromiss. Du får fortfarande gå in i depån oftare men du måste vara snabb på banan!!!! Annars har du ingen chans. Lycka till :D
  5. det är inte skillat, det är otroligt!! :o inga fler kommentarer. :blink:
  6. Pokemon haunter

    X-box 360?

    Köp playstation istället, lika bra grafik.
  7. Du ska ha dessa attacker. Crunch Take Down Toxic(om du ligger illa till :P) Hidden power, Testa om det är rätt sorts hidden power. är det te.x rock, ground, fighting, Ice, El, grass, Fly eller någon sort som du inte har då. så ska du ha det. men är HD te.x Dark ska du inte ha.
  8. agiyr, han ville veta också vilken man ska välja, man väljer det första alternativet av nerladdningsbara. sen så trycker du typ yes hela tiden så tar det ca 2 min sen har du spelet. jätte lätt.
  9. asså så jag fattat Ev points rätt så ska man te.x ta en Bulbasaur på Lv 5 också ger man den 2 st protein och möter te.x mankey två gånger och gör så den svimmar så får man bättre attack? asså man kan bestämma hur mycket i attack en Bulba ska ha om man gör så?
  10. man frå tyvärr inte göra trådar om vart man kan ladda ner Pokemon Röd till datorn. Köp Pokemon Fire Red istället, samma sak fast bättre grafik och är till Gamboy Advance. Det finns ingen bil vid SS.Anne. vart har du sett det???
  11. Ta sandslash så klarar du spelet fint :D lär den Aerial ace, EQ, Slash/rock slide, Sword dance. då ska du klå det mesta om du använder sword dance.
  12. jag tränade 2 st pokemon och det var Blastoise och Raichu. de var på Lv 56 båda två sen klarade jag ligan.
  13. asså det var ju en test pokemon från börjar sägs det, men jag tror de ville ha med den i spelet så man har en fortsttning av spelet när det är slut kanske. jag vet inte riktigt men jag tycker att de borde ha tagit bort missingo redan i pokemon Gul. den kom ett år efter röd/blå. sen fanns det grön/blå i japan som var före dessa. om missingo e en bug eller ett fel i spelet.
  14. lär flearon double edge så skadar den mest.
×
  • Skapa ny...