Hoppa till innehåll

Amaeli

Medlem
  • Antal innehåll

    2378
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Unknown

Amaeli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Michael Jackson - Do you remember? Är ju helt klart en av tidernas bästa låt enligt mig :)
  2. Vilket program man ska satsa på beror helt på hur seriöst man vill komma och hur hårt man vill satsa på musikproducerandet. Är det bara en hobby eller en eventuell karriärsmöjlighet? Jag har förmånen att jobba i musikindustrin och vill hävda att det används en hel del olika musikprogram och ofta i kombination med varandra. Cakewalk, Reason, FL-Studio, GarageBand och Cubase kan vara bra program att checka out, men allt som oftast använder proffsen sig av Logic, då det är det mest flexibla och mångsidiga programmet. Det tar lite längre tid att lära sig och kan vara komplicerat till en början men i slutändan är det värt det. Finns producenter som använder FL studio tex. Afrojack, men oftast kommer du förr eller senare känna dig färdig och limiterad med FL och därför vilja byta till logic ändå. :)
  3. Är faktist lite förvånad över att loreen vann så överlägset, känns som om både Ukraina, Norge men framförallt Rumänien lika gärna hade kunnat ta hem kalaset om man bara går på låt-kvalitét.
  4. Planerar du att göra några fler "dokusåpor" någon gång?

  5. Jag håller på med en skriftlig uppgift om att översätta musik från ett språk till ett annat. T.ex så hittade jag nyss den här på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=yLdJcJ8lQ3k En engelsk version av Veronica Maggios svenska låt "Jag kommer", av Joseph Milo, (skit dålig om ni frågar mig). Finns det några fler exempel på låtar som översätts från svenska till engelska eller tvärtom?
  6. Coldplays nya jullåt "Christmas lights" är helt magisk! :)
  7. Man behöver inte vara einstein för att förstå att ingen av de två finalisterna kommer att ha en långvarig karriär. Musik-industrin är dessvärre grovt ålders och utseende-diskriminerande, ingen av de två har stjärnstatus eller en röst som passar till mainstream musik... den sortens musik som faktist sälje.
  8. Laputa och slottet i himmlen. Titel: Laputa and the castle in the sky Produktionsår: 1986 Språk: Japanska Regissör: Hayao Miyazaki Genre: Anime Min åsikt: Lätt den bästa Studio ghiblin filmen ever, fattar inte att den inte fått lika mycket uppmärksamhet som "Spirited away" och "Min granne totoro". Ett riktigt lycko-piller med stämningsfull musik, mysig handling och helt underbara miljöer och karaktärer. Handling Att förklara en films handling tycker jag är rätt kan förstöra en hel film så jag väljer att inte skriva något om handlingen, se den istället.
  9. Eminem's Relapse 2 släpps inte än på ett tag, utan det albumet som släpps 21 december är just Refill, ett studio-album inte mixtape, även om jag nog ochså hellre skulle kalla den för ett mixtape. Det är oklart om Lil wayne kommer att släppa Rebirth efter att första singeln floppade, det ryktas att den kommer inkluderas i det kommande Lil wayne albumet "Carter 4." eller en annan av hans kommande som går under arbetstiteln "Young money Family".
  10. Hm... försökte göra den svartvit för att kolla om filen blev mindre, syns min avatar nu? :)
  11. Varför funkar inte min avatar när jag laddar upp den? Har testat att spara både som gif och jpeg fil, avatern är 125 x 125 pixels stor. Ändå står det att filen är för stor när jag har jpeg format trotts att jag sänkt kvalitén på den till medium. Mycket märkligt, tacksam för snabba svar! :)
  12. Haha fyfan vad nostalgi att se dexters introt! Går dessa serier fortfarande förresten?
  13. Håller tyvärr med dig, kommersiell musik överhuvudtaget är väldigt dålig idag, 98-2001 kom de ut massvis med superhits som även tilltalade en anti-radio människa som mig. Idag är det bara Justin timberlake och Coldplay som lyckas med detta.
  14. Tänkte att vi i denna tråd kunde uppdatera varandra om kommande skivsläpp och, även diskutera kring dom. Christina Aguilera - Light & darkness April 2010 Hon har på detta album valt att byta riktning i karriären och bli mindre kommersiell, hon har sagt att hon inspirerats av Kanye wests och M.I.A´s sound. Britney Spears - Untitled Maj 2010 Till album nummer sju har Brotney valt att än en gång jobba med svenska producenten Max martin som ligger bakom Backstreet boys, Kelly clarkson och många andras karriärer. Förutom det så ska hon jobba med David guetta (Love takes over, sexy bitch) och Lil wayne. Usher - Raymond vs Raymond Första kvartalet 2010 Mannen som tidigare gjort en av tvåtusentalets allra bäst säljande album kommer nästa år tillbaka Big time. Ne-yo, T-Pain, Jay z och svensken RedOne som ligger bakom Lady gagas hits... Albumet förväntas bli nästa års bäst säljande. Eminem - Refill 21 december 2009 Kommer att bestå utav låtar som inte var bra nog att hamna på Relapse, blandannat har redan en låt som heter "Forever" släpps från skivan. Lil wayne - Carter 4 ? - 2010 Inte mycket har nämnts om skivan, ett rykte är däremot att Lil waynes outgivna hårdrocks-skiva "Rebirth" kommer att släppas tillsammans med skivan. Timbaland - Shock value part 2 4 december 2009 Efter braksucsén med låtar som "Apologize", "The way I are", "Scram" och "Give it to me" återvänder timbaland nu med uppföljaren "Shock value part 2". På den nya skivan kan vi förvänta oss duetter med Jonas brothers, Leona lewis, Justin timberlake, Dido och några nya artister.
  15. Amaeli

    2012

    Keep in minde allihopa att detta är en film regisserad av Roland emmerich som ligger bakom filmerna Independence day och Day after tommorow. Med andra ord så är 2012 bara en upprepning på hans fixering vid jordens undergång...
×
  • Skapa ny...