Hoppa till innehåll

ReZelda

Medlem
  • Antal innehåll

    31
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

ReZelda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. *trumvirvel* 13 856 988 Bells Sug på den ni! :kung:
  2. The Sims 2 - Inte ens värt att ge en chans. :zzz:
  3. Självklart då Animal Crossing till GC är ett av mina absoluta favoritspel genom tiderna! Vänta dock förmodligen på den europeiska realesen.
  4. Nej den 28 November. I Sverige i alla fall
  5. Ludd3 "Att verkligen nintendo DS har sådana fantastiska möjligheter" är de första 7 orden skrivna (8 me DS). Vad tror du att Erik vill komma med den här tråden? Tror du att han plötsligt vill att vi ska börja diskutera PSP nu? Att du gillar Sony och inte Nintendo vet vi nu, är det något mer du vill ha sagt? Jag tycker du kan ta och starta en sån här tråd i PSP forumet i stället, rubriken kan ju bli "att verkligen psp har sådana fantastiska möjligheter som,, errh, se på film!? :lol: Snälla du, skäm inte ut dig mer än du redan har gjort, låt oss i frid och fröjd få slippa urlöjliga PSP-fanboy påhopp.. För nu vill vi prata om DS. :D
  6. En sak till föresten. Du måste ju verkligen vara trög när du söker dig till en "spelmöjlighetstråd" om NDS för att prata om hur dålig du tycker DS är i gemfört med PSP.. :lol:
  7. haha du e ju komisk! :lol: eller bara OTROLIGT trög. :huh: Vad jag har sagt hela tiden! I alla mina inlägg är att jag svarar dig för du spammar denna tråden. Du skriver sånt du inte ska skriva, och låtsas vara subjektiv. Att du nu fortsätter läsa smälter inte direkt ner på att du tvivlar. Jag bryr mig inte fem öre om vad du säger om NDS, som du säkert ha läst i de föregående inläggen. Jag bara stoppar dig från att låta pålitlig och säker, vilket man kunde få intrycket av först.. Så för sista gången, jag (vi?) bryr oss inte! ;)
  8. Castlevania - Dawn of Sorrow!!! Har spelat 2 dygn i rad går inte att sluta!!! :lol: Grafik: 10 Ljud: 10 Kontroll: 8 Hållbarhet: 10 Totalt: 10 OBS. har inte klarat ännu men snart! Bästa DS-spelet hittils kolla själva! :D http://www.gamereactor.se/texter/?id=5054
  9. haha LuddE :lol: , och du tror att JAG och de ANDRA SOM HAR SPELAT DS bryr sig om vad du och dina "fantasy friends" tycker om PSP. Visst är PSP superbra, har jag sagt att DS är bättre? :blink: Själv så ska jag köpa PSP nu i höst och ser verkligen fram imot det. Det jag sa var att det var fel forum för dig att ge dig in i en fanboy diskusion. Sen det där om lägsta kvalité på funktionerna var la kanske att överdriva, men nämn en UMD-läsare som är sämre. Det tråden handlade om var NINTENDO DS och dens spelmöjligheter, och eftersom det du tar upp här absolut inte handlar om ämnet kan du sluta läsa exakt NU. Om du inte har ångrat dig. ;) Själv har jag aldrig varit så entusiastisk inför spelsläpp som till DS. Tänk er själva Katami Damacy med Touch! Strategispel som AoE och Slaget om Midgård! Måla konstverk med Touch! Verkligen gosa med en vovve! Touch whereever you want säger jag. PS. LuddE min lillebror har PSP. B)
  10. asså dAAA :evil: det kommer komma 16 HELT NYA BANOR och 16 Klassiska! det blir en summa av 32 banor.. om ni hade läst vad jag skrivit högre upp så skulle ni fatta...
  11. det är garanterat import från USA lr Japan. Om jag var du skulle jag vänta 2 veckor och köpa ett svenskt i en affär som man kan lita på om något skulle hända...
  12. tyvärr nej. det har försenats så de kunde lägga till onlineläget. (Inget negativt med det) Spelet lär la tidigast komma till Sverige i tidig vår.
  13. Men det bästa till GC är ändå Resident Evil 4. !
  14. Nej det gör det inte. Förmodligen någongång nästa år.! :unsure:
  15. ja men snälla du! I denna tråden snackar vi om DSets fantastiska spelarmöjligheter och inte om MP3 och UMD! De som köper DS köper den för att man vill spela BRA SPEL, inte titta på film och surfa... ;) Men när vi nu ändå är inne på prisvärdighet så ska du veta att PSP innehåller alla multimedia funktioner av lägsta kvalité. Det är spelmaskinen som kostar runt 2000. Det övriga är ren crap som pressats ner till 800. NDS kostar 1400 för spelmaskinen! Inget mer! Tänk på det nästa gång. Och sen så tycker jag (eftersom du är ett uppblåst PSP fanboy) att du kan hålla dig till PSPs forum. Jag menar du skriver lite övarallt på DS trådar och trackar ner på alla spel som du inte vet ett skit om. Ja det va de... :lol:
×
  • Skapa ny...