Hoppa till innehåll

henk_a

Medlem
  • Antal innehåll

    236
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

henk_a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. henk_a

    Gta San Andreas

    Det gick ju på PS2 versionen ffs. Alltså jag menar att han ställer sig upp och kör fortare, för de andra gör det på första uppdraget, och när jag kör efter dem så kör de alltid ifrån mig och den där förbannde bilen hinner alltid ikapp mig och skjuter mig.
  2. henk_a

    Gta San Andreas

    Vilken knapp trycker man för att cykla fort? Det står ju inte i settings vad jag sett, och jag har prövat de flesta knapparna ffs.
  3. Vart finns den där röda saken? Jag har letat överallt... =(
  4. Sitter på ett nytt problem nu. Vad ska man göra när man kommit till en liten vatten damm med en propeller i typ. Sitter ju galler och man kan inte komma förbi!
  5. hehe okej... sorry, antar att jag glömt allt om spelet :P
  6. Jag har klarat det nu. Nu sitter jag fast där vart man hoppat ut från fönstret. Hur gör man? Dörren är ju blockad va f*n.
  7. Vid tågstationen i början?! Har klarat det för ett tag sedan, men dom där fula robot människorna ställer sig bara ivägen. Vart ska man gå efter tåget?
  8. henk_a

    Hårdare Straff

    Jo, det är sant, jag syftade på Blatte, som väl även är ett uttryck? Men jag undrar också vart dom fått det ifrån, svenne alltså. Svenne är ett smeknamn för sven. Min pappas kusin heter Sven-Olof och kan ju kallas för Svenne. och om nån svarting sa "öjj... svenne..." då skulle ju han bara typ "hur kan du veta vad jag heter?" eller nåt.
  9. Ett annat program är CDex. Sök på google eller download.com efter det, det är lätt att hantera, men frågan är varför ska hon konvertera det till wav? Det blir inte bättre ljud för det... Fast hon kanske skulle ha det till nåt annat...
  10. henk_a

    Processor

    Jag har Intel Pentium 4 3.6 ghz 64 bits processor, funkar helt perfekt för mig.
  11. henk_a

    Religion

    Alla länder utom kristendomen är knepiga tycker jag. Jag menar, vem f*n vill att alla invandrare ska komma hit och ta över, och så att brottsligheten ökar? Så här är det bara: DE ONDA SKA UT MED EN GÅNG, DE GODA FÅR STANNA, bara dom respekterar att detta är Sverige, och inte deras hemland. Apropå religionerna, vem kom t. ex på den dumma idén med att kvinnor måste ha sjal runt huvudet?! Enligt min mamma, säger dom att andra män blir kåta när dom ser deras hår, vad är detta för sjukt?! Bara min åsikt...
  12. henk_a

    Hårdare Straff

    Jag tycker inte om invandrare som är kriminella. Om det skulle vara så (alltså bara ett exempel), att dom skulle köra ut alla invandrare, då skulle våldtäkterna, rånen m.m minska med hur många % som helst. Och liksom som ni säger är samhället för orättvist. Om en invandrare kommer fram och säger till mig: "j*vla svenne", och jag säger tillbaka "j*vla blatte" liksom är det då jag som är rasist?! Så anser dom det att vara. Det är ju för jä*ligt. Ska en invandrare bo här, ska han respektera landet, inte snacka skit om det, när vi har räddat honoms/hennes liv från krigen.
  13. Såklart att man kan! www.chipnplay.se
  14. Xenon skulle väl microsofts och nintendos arbete heta? Annars har jag för mig att Xenon är ett Xbox skal eller om det var ett multi-x chip. Såg den iaf på en Multi-X sida.
  15. henk_a

    Bf Veitnam

    För dålig dator? Eller jag vet inte, jag har aldrig kollat på filmen så jag vet inte.
×
  • Skapa ny...