Hoppa till innehåll

akseli

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

akseli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej Någon som har bra tips på hur man gör mål på frisparkar på Fifa 10 på ps3??? När jag skjuter blir bollen antingen för lös eller hård. Det verkar nästan omöjligt att få in bollen!
  2. No One Lives Forever 2 fungerar utmärkt på min Vista-dator så då bör väl ettan också görd det.
  3. Hej Jag undrar om man kan spela No One Lives For Ever-spelen på en dator som har Windows Wista Home Premium och 4GB ramminne?? Tacksam för hälp!
  4. Hej Varför står det alltid i samband med fusken att man inte skall spara när man fuskat? Jag har alltid sparat efter att jag fuskat ( eller nästan alltid ) och ingenting har hänt. Om man inte bör spara efter att man fuskat kan man ju inte använda fusken i uppdragen och då är ju fusken meningslösa. Hoppas på ett snabbt, bra och ärligt svar utan fula ord och dumma kommentarer!
  5. Varför chippar man Ps2 egentligen?
  6. Tränar HIF. Bäst är Churchill och Luton Shelton. Är på år 2012.
  7. Det är helt ok men wheelie och fartutmaningar kunde de gjort bättre. De förklarar ju inte hur man gör en wheelie. Hur tror de att man ska veta det???
  8. Kan ngn förklara för mig hur man gör en wheelie. Ea-games tror tydligen att alla kan det redan. Vad tänker de på då? För övrigt är detta spel sämre än föregående på många sätt.
  9. Hjälp mig!! Snälla nån!! Jag vill ha så mycket fusk som det går till det här spelet. Hjälp mig!! Snälla nån!! :( :( akseli//
  10. Hej där ute! Du som kan mkt om det här spelet och vet hur man gör Safecracker Scene 7, Trouble in the Tropics Scene 5 och Alpine Intrugie Scene 3, hjälp mig snälla??!!
  11. Är det någon som vet hur man lättast jagar Calita i Istanbul. Jag har problem!! Tacksam för svar.
  12. Vet någon om det finns ett icke gamechark fusk till detta spelet som öppnar alla licenser? tacksam för svar.
×
  • Skapa ny...