Hoppa till innehåll

hoppetosse

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Framför datan!

hoppetosse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tailoring och Enchant om du har flera höglevel gubbar som kan ge dig saker. Annars Tailoring och Skinning
  2. hoppetosse

    Monarki

    Jag har inte sagt att han får det i lön, men han och hovet använder pengarna så då borde det ju vara lön!T.e.x; Ifall jag fick gratis mat, gratis resor, och ett av av dom största husen i sverige för jag åker och skakar hand med diktatorer, så borde det räknas som lön!
  3. Akta er för habbo! man blir beroende och börjar messa och ringa in, man slösar en massa pengar, (min kompis slösa 500!), var försiktiga! Förresten är det inge bra spel! Hälsningar: Jag vet hur det är!
  4. Mina drömjobb är:Reggisör Programerare Manusförfattare Längdskidproffs
  5. hoppetosse

    Monarki

    Monarkin ska avskaffas! Punkt slut!Jag tycker inte att statsöverhuvudet ska tillträda genom födslorätt! Man borde tillsätta någon som är begåvad under demokratiska former. Visst, man kan ha kvar monarkin men iinför istället att man röstar fram en kung vart fjärde år istället. Jag hoppas ni är medvetna om att det är vi skattebettalare som betalar för att kungen ska få bo i slottet och äta god mat! Hälsningar: En Rebublikan.
  6. Ja fattar inte hur så många personer kan spela ett så kasst spel som Runescape! Det är ett lågbudget, skräpigt låtsas MMORPG!!!! :evil: Folk världen över spelar det! Fasst dom flesta som spelar det vet väll inte vad MMORPG står för! För alla nördar, låt mig förklara; MMORPG står för MassiveMultiplayerOnlineRolePlayingGame. För er som inte kan Engelska, så betyder det typ Multiplayerrollspelonline. Dom i min klass säger att Runescape är bättre än WoW!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dom vet ju inte ens vad dom snackar om ju! Enligt min åsikt så är Runescape till för dom med en så låg inteligens att dom inte fattar hur man styr en gubbe med tangentbordet! Har ni några Invändningar mot detta så skriv GÄRNA!
  7. Gå till www.play-free-online-games.com där finns många bra GRATIS online spel!
×
  • Skapa ny...