Hoppa till innehåll

jontejim

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

jontejim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jontejim

    Msn Live Messenger!

    <_< jag har hälften av mina kontakter kvar <_<
  2. game boy advance sp den har en lampa och sen är den i en form av en bärbar data för man kan vika ihop den så man kan ha den i fickan lätt och man kan ha minnes kort till den också och ni måste bara testa army men eller scooby doo!! :gitarr: :gitarr: :gitarr: :gitarr:
  3. Hej jag kan rabla upp alla spel konsoller jag har kan ni?? Mina är x-box,game boy advance sp,supernintendo,nintendo64 och dator!!
  4. Hej jag kan rabla upp alla spel konsoller jag har kan ni?? Mina är x-box,game boy advance sp,supernintendo,nintendo64 och dator!!
  5. hej alla som gillar the sims har ni testat the sims ett till x-box det e jätte roligt ialla fall i två player läge lita inte på dom som skriver att man måste ha midas koden för att köra 2p man kan köra det utan den koden testa själv 2p tryck bara på start knappen så startar ni 2p läge!! :kung:
  6. :medieval: hej alla som har en x-box jag har också en x-box det är jätte roligt vilket e ert favvo spel?? Har ni testat halo två?? Det e nåt ja rekomenderar alla som gillar skjut spel man har mycket colare vapen än på ettan man kan t.e.x ha en ksmg eller varför inte ha en plastma basooka eller ett laser svärd!! :medieval:
  7. Vad är ditt favoritspel till Xbox? Mitt är The Sims.
×
  • Skapa ny...