Hoppa till innehåll

eafg

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    skeby

eafg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Eafg, Du vet ocarina of time vid fågelskärmmorna, vad för sång sak man spela på den som är nära vattnet, och vad för sånger ska man spela för den fågelskrämma längst upp.

  2. Vi kan börja med min kompis Johan, han är otroligt onormal. En äkta smartskalle, vi bruka ge honom en spark eller så.(Vi är inte sadistika av oss och vi slutar när han säger till men det gör han sällan) och även bitch slap, vi tärrar varandras mat då och då. Sen har vi Daniel han är en riktig mes. Allvarligt talat men jag skulle nog också varit mesig ifall jag vägde under 70 kilo. Det händer att han gör något oväntat. Sebastian, han han gillar också att tärra Johan och mig. Och jag såklart, jag gillar tärra med alla dem tre men vi är bra vänner ändå. !OBS! Johan är med fullstängit i detta men han är rätt farlig ändå.... Saken vi kan göra: Ge varandra Bitch slap (Det svider må ni tro), Skvätter vatten på varandra (kul men blött), kasta pulvertvål (Man blir vit efteråt), bråka på studsmattan (gör ont som f*n men skitkul ändå), köra vattenpoker (Jag lovar det är förjäligt senaste ggr drack jag 7 liter på mindre än en halvtimme) o.s.v P:S Detta är min uppfattnig om det hela, jag säger bara att alla är med i detta så ingen behöver kritisera detta tack. P:S2 Detta är som en undersökning över ja ni vet.... MVH EAFG
  3. The legend of zelda, en av nintendos populäraste spel. Det har gått så långt att det kommer ut en film om det hela. Ingen jädra tecknad film utan med riktiga skådisar. Det finns en trailer på Youtube http://www.youtube.com/watch?v=PGR6eeB37cw Så vad tror ni om det hela? !OBS ! jag är nog inte först med det hela men ändå....
  4. Lol, Depth=1 orgin x=mitten antar jag orgin y=mitten (orgin hittar du på sprite properties) instance create (bullet x=0 y=0 relativ) bullet: step: move torwards: x=mouse_x (eller var det mouse.x) mouse_y (hmm det var kanske mouse.y) där har du en kula som åker mot musen o förbi :)
  5. Andvänd koder som imge_index eller sprite_index eller current_hour, Jag fundar på att göra en svensk guid.
  6. Mnja jag chppade mitt o det funka ett tag men nu vägrar den läsa skivor. non som vet vad jag ska göra?
  7. Tänkte att det vore kul att se hur andra ser på detta!! Jag har nästan lyckas med detta.HEhehehehehehehehehe. De flesta sägert att det e omöjligt men jag ger aldrig upp.(Hållt på med programering i mitt spel länge)..... Hur som helst vill jag att några eller någon SOM kan programmering via game maker som vill hjälpa mig ger ett medelande. Saker som behörer att göras: Item bag,Traniners, m.m............... Men det finns väl inte så många svenskar som kan sånt antar jag men man vet aldrig. TÄNK PO ATT DET INTE GÅR ATT ANDVÄNDA GM& PRO UTAN DET MÅSTE VARA GM7 PRO. MVH Eafg (Jag heter eafg på www.yoyogames.com!! Där kan du ladda ner två utav mina skapelser)
  8. har gm7 pro och kan ställa up med STORA noobsaker som scripts som ex!!
  9. Är det som gba ruby eller mer fritt??
  10. kolla där http://gmc.yoyogames.com/ eller http://www.yoyogames.com/make/tutorials :D
×
  • Skapa ny...