Hoppa till innehåll

Mara

Medlem
  • Antal innehåll

    34
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Gbg

Mara's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Var ett tag sedan jag spelade nu... Var fasiken hittar jag elit 4:an någonstans?
  2. När vi var i turkiet förra månaden så hittade jag några konstiga pokemonspel. Ett av dem, Jade! Vad fasiken e meningen med dem? Slåss och samla motståndar pokemon telefon nummer. Ved e poängen??! HAr ni hört talas om något sådan?
  3. Tack hörni. Jag har hört mer gott om det i dag. Vill verkligen ha det. Men är det verkligen värt om jag inte spelar med någon vän?
  4. Funderade på min fråga 3... Var nog väldigt otydlig. Man kan ju tävla i cool tävlingar med mera. Och i samma hus kan man blanda bär. äter sedan min pokemon ett sådant så e det ju en eller flera personlighets drag som blir starkare. Hjälper detta mig i strid på något sätt? eller e det bara för att göra min pokemon gullig för domarna i det lilla individuella spel i spelet? ("skönhetstävlingen")
  5. Efter som jag e så otroligt pryl galen har jag sugit på colosseum ett tag nu. Men e det värt det? Jag spelar ju bara gb spelen själv och har ingen annan i omgivningen som gillar pokemon. E det värt att köpa om det inte spelas två player? Ni som varit snabba med att köpa det, kan inte ni berätta om det. Det jag läst i tiningarna har inte get mig mycket info...
  6. Jag har inte hunnit spela så mycket.Köpte spelet förra veckan. Har testat Mudkip och Torchic. Nu spelar jag med Torschic. Startade som en fågel som kunde eld movs. När den evolverades bled det en fighter som kunde eld. Funkar bar när det gäller gräs och buggs. Men du får ett *censur* vid din första boss. De kör med sten pokemons och eld biter inte på spen hur mycket jag än bad och förbanade. Så vill du ha det lätt i början ta Mudkip den e oxå söt. Men framför allt det e en vatten pokemon. Sten kan inte stå imot det... Lycka till med ditt val.
  7. Grabbar! Kan ni hjälpa en gamma tanta som mig med en grej? (Snarare några) *harkel* 1, i bergen runt rusturf tunnel, finns det massa paneler. Vad e de bra till? 2, vid samma tunnel finns en man som tappat sina glasögon, jag vet var de ligger men kan inte ta upp dem. Nåste jag ha digg eller något liknande? 3, Vad skall det vara bra för att ge mina små gullungar bärkompot? 4, Vad känar jag på att tävla med andra nördar på pokemon contests? 5, Jag kanske e för tidig med min fråga med har någon testat det nya colusesum till GC? E det värt att köpa?
  8. Är det någon som har en kopia på medeladet om att de skulle gå under... Man fattar ju att de inte kommer att göra det. Men lite nyfiken blir man ju på att några uppenbart har gått på det!
  9. Jag är ganska ny har och har inte koll på läget än, men om jag har fått ett mejl som jag inte uppskattar, kan jag anmäla det då? Och i så fall hur?!
  10. Finns det bevis på att de måste fångas i ordning? Och var i ordningen skall då ! och ? vara?
  11. Man ska alltid använda Surf och inte Hydro Pump, förutom hos vatten-pokemon med låg specialattack, och bara om Hydro Pump inte är huvudattacken. Annars ska man använda Surf eller strunta att använda vattenattacker. Så har man både Surf och Hydropump, skall man skita i Hydropump då? Jag har fått för mig att den e eftecktivare!
  12. Jag tästade när tre av mina var på L40 samtidigt... Alla mina fick så mycket spö att jag inte han blinka... Tästade några gånger efter det men det går inte... tycker inte att min teknik e dålig... men det måste den väll vara då... fick inte in ett enda slag...
  13. Jag har oxå guld och har aldirg hört talas om Pupitar.... Men det var inte det jag skulle säga... Jag klarade alla fem elfter lite slit med mina pokemons när de var mellan 40 och 45 L. Jag använde på den förste is och psykiska atacker. På den andre använde jag eld.Tredje som har mycket fighting pokemons dränkte jag eller använde Hypno. Fjärde (dark pokemons) fick smaka på vatten, äld och flygande atacker. Drak snubbens fyra första drakar använde jag is på och de sista som använder eld respektive är av sten dränkte jag... Jag använde enbart bär som tog bort mina eventuella skador som sömn, gifter, paralyseringar och komfusions... Det gick som en dans... när jag väll klurat ut det ja...
  14. Hum, jag frågade förut om det bara gälde silver... och det gjorde det visst! Men kan jag (hypotetiskt sätt) få en "sjuk" pokemon av en polare som har silver och lägga in den till mitt guld? eller cristal?
  15. Om det e bra??! Tja jo... det e det nog... Men jag tycker att det e lite överskattat. Jag e ju van vid GTA, och då vill man ju gärna lämpa över allt man kan till true crime,, men det går inte... man kan skjuta från bilen. det e väll det ända jag gillar... de andra bilisterna stannar inte för mig och så... de e precis lika hänsynslösa som jag e... det e ju naturtroget... men frukterligt jobbigt... Man måste nog spela det själv för att få en egen uppfattning, det e nog otroligt viktigt för detta spelet. Detta är ju en blandning mellan max payne, gta- spelen och div fighting-spel. Tack för förslaget till fusk, skall kolla dem nu!
×
  • Skapa ny...