Hoppa till innehåll

Dobby720

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Dobby720's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Du trycker in ctrl+shift+C. Sedan kommer en grå ruta där du skriver rosebud. För mycket pengar skirver du !;!;!; bakom. För varje !; får du tusen simdaler extra! Gammalt hederligt fusk. OBS! The sims D.E är inte ett spel ,s utan ammansvetsning av tre spel+ extramöbler ex. servo.
  2. HJäLP MIG! Allt gick åt skogen. HAr bara 59 poäng kvar, har guidat och serverat mat. JAG BEHÖVER HJÄLP! Finns det fusk för att få högsta betyg på en rektors-middag? TYp genom boolPRop eller något? Sååå tacksam för svar! (Alla mina simmar har det som farhåga att mina barn inte kommer in!!!)
  3. Nu är det Runescape, inte tibia jag spelar: Skulle någon kunna hjälpa mig och min vän, som gör The shield of arrav. Ok, hur långt är vi? Jag har blivit medlem i Phoenix gang och min vän ska bli i Black arms gang, han håller på med det. För att bli med ska man visst ge Black arm gangs ledare Katarine något från Phoenix gang han ska "Stjäla". Jag, som är medlem i Phoenix, går in för att leta efter saken, men hittar inget annat än den ena delen av skölden. Var och vad ska jag hitta saken? Tacksam för svar. :(
  4. Tack. Jag visste var Pirates Treause-baren låg. Det var bara att själva skatten låg i Blue Monn inn. Nu ska jag bara hitta stället... :lol:
  5. Hejsan alla R.S spelare! Jag gör två uppdrag där dom säger : Gå till Blue Moon inn! Jag har frågat en vän var Blue Moon inn ligger. Men när jag går dit hon sa så hittar jag varken skatten i "pirates Treause" Eller Johhny the Beard i "shield of arrav". Har jag gått fel? Jag går ut från varrock mot norr till baren bredvid sågverket. Är inte det rätt ändå? :( Tacksam för snabbt svar! (har bara 2 quest pont kvar till jag får komma in i Champions guild!!!) :o
×
  • Skapa ny...