Hoppa till innehåll

Narton

Medlem
  • Antal innehåll

    96
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    det du

Narton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Narton

    Rickroll

    http://www.1227.com
  2. Man behöver väl inte ladda ner nåt!
  3. w890. Men man måste flasha telefonen och debrand den så den inte bara använder operatörens meny, typsnitt m.m. Sen måste man också kom in i telefonens "gömda filer" så man kan lägga in swf filen genom a2uploader elr nåt annat program. Behöver en guide på svenska! SOM FUNKAR!!
  4. Hej! Jag laddar ner lite teman till min mobil på Zedge. Jag har sett en teman som har typ en PS3 menu m.m. När jag laddar in dom i mobilen är det fortfarande den gamla menyn men den nya bakgrunden. Har hört talas om nån swf fil man ska fixa med massa program och sånt. Skulle bli väldigt tacksam för en guide. 200 fm till den gör en så att jag fattar.
  5. Ok, men kanske kan lägga till det för syftet var att ha den på ps3 forumet :P Nån som är med?
  6. Ok, men är väl nästan självklart när man lägger in det i en ps3 forum :S
  7. Tjena allihop! Jo, jag tänkte att vi kunde ha en spelkväll där vi endast lirar Call of Duty: Modern Warfare 2 Det kommer vara så att de som vill spela skriver det här, vi måste vara 12 spelare då jag ska skicka 11 Invite's tilll de andra 11 spelarna så att vi själva kan spela på en server. UPPDATERING!!! OBS!!!!!!!Kommer köra private match, INTE online. Men skriv här om ni är med så skriver jag upp alla här så vi kan adda varandra, datum och tid kommer vi bestäma tillsammans när vi fått ihop 12 spelare. När ni addar mig skriv "Spelkväll som meddelande" Har ni frågor, skicka ett PM till mig. Deltagare: Fuska.se namn/PSN ID. Narton/TeamCupa Husko/S3GlHuSkO Jonas_95/Procco "???"/helium_elephant Quatix/Exilz Runar/Jojjen21 "???"/sleeping_goat ©Jonathan 94
  8. kan ej vara med längre sålde mitt cod 4 för att byta upp mig till cod 6!
  9. Hej! Har precis laddat ner det nya game packen från Ps store. Det innehhåller 5 polisbilar. Men bara en är upplåst. Vet ej hur jag låser upp dom andra eftersom jag nästan redan låst upp alla klass 3 bilar och 2 av dom är klass 3 bilar. Hur låser jag upp alla bilar?? behäver hjälp!
  10. har redan förhandsbokat det!! fick det för 199kr! :P:P
  11. Trevligt, Trevligt! Uppskattar verkligen när användarna får överraskningar, t.ex gratis VIP. Det betyder att redaktion verkligen bryr sig om sina medlemmar. //Narton
×
  • Skapa ny...