Hoppa till innehåll

Tibby

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Tibby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. :blink: vad ska jag göra? Jag har inte en Nintendo Wi Fi USB connecter... de kostar ju asmycket dessutom! och jag har inte trådlöst nätverk heller... vad ska jag göra??? Jag vill så gärna adda er!!! :unsure:
  2. Hejhej! Jag har redan gått in på gamefaqs för några dagar sen, så nu vet jag hur man kommer in där i klubbhuset! Men tack ändå! :) Så...någon som har en fråga om Urbz??
  3. det där sista "frågetecknet" (låsta uppdraget) låser du upp genom att prata med Mambo Loa. Hon kommer att ge dig uppdrag som att skaffa en sjömans-utstyrelse! Detta händer i Mission 3// Lycka till!
  4. Hej allihopa! Jag har klarat av alla Missions (uppdrag) så om ni har en fråga att ställa, så svarar jag på den. :lol: Men jag behöver hjälp med en sak... Clubhouse (klubbhuset i Glasstown) Hur kommer man in där? Jämt när man går in så står det "You don't have permission to use this clubhouse!" (Du har inte tillåtelse att använda detta klubbhus!). Är det någon som har lyckats komma in?? :blink: Annars så är det bara att fråga på... :student:
  5. Jag har fått allting som finns i hela spelet! Jag har liksom hållt på med det i flera månader och "klarat av" det, fast det är ju egentligen ett spel som man kan spela i evigheter! :student: MEN JAG BLIR SÅ HIMLA TRÖTT PÅ NINTENDOGS IBLAND!! :P I början är det jättekul, men händer det samma saker om och om igen!!
  6. Urbz till Nintendo DS (eller GBA, det är precis likadant på båda konsolerna) är ett JÄTTEBRA spel, som jag rekommenderar att du ska köpa! Det är bra grafik och mycket bra hållbarhet!!! :D
  7. Hej! Uppdraget som du har fastnat på är "Follow The Directions On The Bulletin Board" Du vet den där killen som åker i rullstol? Han heter Lincon Broadsheet. Han har ett ställe som ligger i Urbania, som heter "Miniopolis Chronicle". Där finns det en anslagstavla, som på engelska kallas för Bulletin Board. (anslagstavla = bulletin board) Om du letar runt lite där på så hittar du en till lapp. Resten fattar du när du har läst lappen. (*host*Berkely Clodd*host*) Lycka till! P.S. Jag har klarat av hela spelet, så säg till om du har fastnat, så hjälper jag dig!
  8. Hej! Såhär ska du göra: När du har fått uppdraget från Ewan, så ska du köpa mat åt honom. Det måste INTE vara en pizza, det kan lika gärna vara en korv också! Det rekommenderar jag att du ska göra, för det är billigare! :D Men maten kan du köpa på det där stället vid husen (i Urbania) där man går ner för några trappor vid lägenheterna. När klockan är 12 am- 1 pm så går du till Ewan och trycker på "Friendly Stuff" och väljer "Give Gift". Sedan trycker du på pizzan (eller korven). Då säger han typ "Tack för maten, nu ska du bara hämta 2 gånger till" och sedan när du har hämtat mat till honom igen, så säger han "Bara en måltid kvar!" Du fattar nog resten... bara gör samma sak tre gånger! :D Lycka till! Jag har klarat av hela spelet! B) Du behöver bara fråga mig om du vill ha tips!
×
  • Skapa ny...