Hoppa till innehåll

Loox

Medlem
  • Antal innehåll

    16
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Hyrule

Loox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har nyss klarat alla spöken och har åkt ner med en hiss från hallen och nu tog det stopp vid ett rum med galer fram och bak och två feta block på sidorna och snälla hjälp mig!!
  2. mdy

    (det funkade inte att skriva pm till dig så jag skriver här istället)

    hej anthe, kajsa heter jag.

    haha, tackar. jag hjälper dig gärna om det är något..vart är du någonstans nu ?

    jag har klarat bossen, fast efter det har jag inte spelat alls.

    här har du min msn : [email protected] (heter silfverberg i efternamn.. därav min fula msn som jag gjorde för många år sedan)

  3. Svaret är såklart ja. För man behöver bara gå ner till Dödgrävaren och köra hinderbanan och efter det får du chansen igen..
  4. Jag är på OoT i första templet och har Master sword! :P Eller ni kanske inte pratar OoT??? :bah:
  5. Fifa street 2 är grymt faast du kanske inte gillar sport, men det är i alla fall ett tips. DET ROCKAR :gitarr: !!!!!
  6. Nee, förresten vad menas med KÖPA hela guiden??
  7. Asså det är bara det att jag behöver verkligen hjälp i Juba Jubas belly eller vad det heter för jag har nästan prövat allt som går att göra men jag fattar liksom inte hon bara sätter sig ner och då tar man upp henne och liksom vad ska man göra sen??? asså jag har totalt lackat ur för jag har suttit i typ 7 timmar sammanlagt och spelat i Jätte fiskens mage men jag fattar inenting, ska man hitta något eller vad ska man göra??
  8. Asså hon sätter sig ner när man pratar med henne. Vart ska man bära henne för hon går bara tillbaka om man lämnar henne. Eller ska man hitta något. Skriv så fort ni kan!!! Och jaa :meddum: !!!
  9. Snälla, det har hänt samma sak som med Dodongo. Vart ska man föra Ruto som sagt? Snälla det skulle vara väldigt stort för mig om jag visste hur man skulle göra..... Det var skönt när jag vann över King Dodongo så jag spelade en Stonesour låt på min gittar " Through the glas " för den blir man ännu gladdare utav :gitarr:
  10. Det finns ju bara lila och oranga gäng man kan slåss mot men där emot inga blåa.
  11. Asså jag är där när hon sätter sig ner och man ska bärra henne, jag vet att ni inte vill skriva en hel guide till mig men kan ni inte skicka in en guide om hur man gör i hans mage till nintendo 64 fusken. Please skulle betydda mig enormt.
  12. :kung: Du är min absolut största idol, du vet inte hur mycket tack du ska ha!!! Du e bäst ingen protest!!! Tack så hemskt mycket du har räddat mitt liv Creature nu står jag här och hoppar av glädje. Tack!!! Du är :kung:
×
  • Skapa ny...