Hoppa till innehåll

Maenster

Medlem
  • Antal innehåll

    988
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Skåne - Malmö

Maenster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Pixies - Where Is My Mind?
  2. Bumpar tråden för att jag inge vill göra en ny likadan tråd. Vi har fått samma projekt igen, bara att vi ska göra en ny produkt. Skulle behöva lite feedback på den med. ^ Det här är vår basic ide som vi fick från 9gag. Det är en vanlig grensladd fast man ska kunna vrida på kuben där kontakten sitter, för vi alla vet att en storkontakt tar oftast upp mer än en kontakt plats. Vi är inte 100% på hur det ska fungera riktigt än. Besvara gärna dessa frågorna. 1) Har du någonsin haft problemet som uppstår i bild två? 2) Hade du kunnat tänka dig att ersätta dom gamla grensladdarna med vår? 3) Hade du rekommenderat den till andra du känner? 4) Finns det något vi kan förbättra med vår ide? Tack:) PS: Alla bilder är från 9gag vi vet. Vi tar bara det som exempelbilder.
  3. Eftersom det stod olika på olika sidor så var jag osäker, kanske ska skriva det nästa gång.
  4. Jag har suttit o googlat lite nu under min matte lektion och kollat på videos för Skyward sword och det ser riktigt awesome ut så jag hade tänkt att köpa det efter jul eller något sånt. Min fråga är nu om det kräver Wii motion plus (ingen aning vad det är) eller kan man köra det med de vanliga kontrollerna man får med Wii:t.
  5. Jag tror vi har tänkt trådlöst och även ha en vanlig knapp så man kan släcka/tända till sitt behag även om man inte är i rummet. Vi brainstorma bara litegrann och tyckte det lät som de kunde sänka el kostnaden i varje hushåll eftersom lampan släcks när man inte är i rummet.
  6. Jag har ett skolarbete som kräver folks åsikt om en produkt. Produkten heter Magic Lamp och fungerar på följande vis: det är en vanlig lampa som är kopplad till en eller flera sensorer som sitter på ingångarna till rummet eller huset som aktiveras när man går in och ut så att man släcker/tänder lampan. Eftersom vi är fett lata och inte pallar springa runt på stan i typ 3 timmar för att få ihop resultat så tänkte vi att här kunde vara ett bra ställe att fråga. Jag vill veta vad ni tycker om produkten och om ni skulle köpa den och om ni skulle köpa den vad skulle ni kunna tänkas betala för den. Tack i förhand :)
  7. Tyvärr så är det svårt när man har en destro lock som bursta ganska mycket direkt innan man hinner göra något. Then again en bra lock väntar kanske 1-2 sekunder efter pull och använder Soul shatter. Tråden va skapad innan 4.2(tror det är då) då destro va bästa speccen, vilket den inte är nu längre utan det är affli som inte är lika threat tung som destro.
  8. Sen behöver man inte lyssna på den om man inte gillar den eller hur ?
  9. Coolaste låten, haters gonna hate!
  10. Menade mest att lolkz blev lite arg över en p12a^^
  11. Trolling the troll. Lol'd
  12. Las Vegas, den som handlar om ett kasino inte riktigt säker på att den heter Las Vegas dock.
  13. Pendulums låtar o Eye of the tiger är ett måste för mig iallafall
×
  • Skapa ny...