Hoppa till innehåll

ChillenKid

Medlem
  • Antal innehåll

    217
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

ChillenKid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag tror man måste välja "staket-verktyget" och sedan håller du in ctrl och drar med musen där du ska ta bort dit staket!
  2. Så om jag laddar ner t.ex. Brad Pitt så bor han i ett hus eller?
  3. Tjenare mors. Jag har The sims 2 (orginal), arbetsliv, nattliv och djurliv. Jag har laddat hem en massa skins, kläder och frisyrer. Men nu kommer det svåra. När jag laddat ner Skins som t.ex. Jessica Alba så kommer en fil som är en "SIMS2PACK-FIL" och jag öppnar den och installerar och allting. Jag vet inte om dom kommit in i spelet efter det men, OM dom har kommit in i spelet vart hittar jag dom. Och med dom frisyrer jag fått hem så är det en "PACKAGE-fil" som jag inte vet vad jag ska göra med. Ska dom in i download filen? Isåfall, vart hittar jag det i spelet? Tack för hjälpen i förskott (om jag nu får någon :blink: ) Hade!
  4. ChillenKid

    Trainer

    Sitter och spelar Fifa 01 (gammalt men rolig :D) och har laddat hem en trainer som ger en +4 alternativ. Har packat upp den så att det blivit en mapp. Men vad händer sen ? Vart ska jag lägga in grejerna ?
  5. Jag har två frågor. Fråga nr 1: Jag söker låten i början då han sitter i bilen och mimar. Den går typ bara: Wicked, wicked. Wicked, wicked. Hela tiden. Sedan söker jag en till låt. Det kanske är samma men han sjunger typ: Bojacka. Tack för svar. Fråga nr 2: Finns det något program som är ungefär som det man får med i nero burning room, där man redigerar musik. Och sen kan man välja mellan en massa olika filtyper att spara låtarna som. Och vad hette det som man hade på nero burning ? Har tagit bort det så :blink:
  6. ChillenKid

    Google

    Aaa...Hittade det. Låg ju i kontrollpanelen ^^
  7. ChillenKid

    Google

    Kan du göra ''print screen'' och kryssa i och visa så lr :/ ? Hittar ingenstans där det står ''innehåll''
  8. Var bara något fel med internet. Nu fungerar det ^^,
  9. ChillenKid

    Google

    Internet explorer på skrivbordet då lr :/ ?
  10. Det går inte att gå in på dafont för mej.
  11. ChillenKid

    Google

    Jag har mycket sökningar på google.se och skulle vilja rensa allting. Går det, och i sånafall hur ? Om det inte går, hur lång tid tar det innan sökningarna försvinner ?
  12. Ålrajjt. Thx för tipset :cool: BTW hur gör man för att lägga in dem på t.e.x Photshop så dem går att använda ?!?
  13. Kalla mej stav polis lr nåt men det var några stav fel som på Larsson,Trezeguet och Zinedine Zidane. + att det hade varit bra med ett alternativ ''Annan spelare''. För min favorit är Milan Baros ^^ Även om han har sjunkt till lägre nivå och är skadad för tillfället så tkr jag han är bäst ;) Inte Messi lr Toni heller xP Det är din lista men det är några jag skulle tagit med. Iaf, av de ovanstående så tkr jag nog att Ronaldinho lr Larsson är bäst. Ronaldinho är vanligtvis bäst, men Larsson är inne i toppform. Vote: Larsson (Han e svensk) :P
  14. Tipsa du också och markera ditt favoritlag. Du behöver inte skriva lika noggrant som jag gjort. Du kan nöja dej med vem som vinner lr vilka som åker ner. Du behöver inte bry dej om superettan, tänkte bara att det var en rolig grej så. Så många som möjligt får skriva in ! ----------------------------------------------------------------------------------------------- Mina tips: Min tabell Allsvenskan 2006: 1.Djurgårdens IF 2.IFK Göteborg 3.Helsingborgs IF 4.Hammarby IF 5.AIK 6.Malmö FF 7.Örgryte IS 8.Halmstad BK 9.Kalmar FF 10.IF Elfsborg 11.GAIS 12.BK Häcken 13.Öster IF 14.Gefle IF Djurgården försvarar sitt guld, Helsingborg får en bra säsong + att Henke gör en comeback, Malmö lyckas inte alls i år,AIK gör en godkänd comeback i allsvenskan,Häcken får kvala och Öster och Gefle åker ner till superettan. Min tabell Superettan 2006: 1.Örebro SK FK 2.GIF Sundsvall 3.IFK Norrköping 4.Landskrona BOIS 5.Trelleborgs FF 6.Assyriska Föreningen 7.Åtvidabergs FF 8.Ljungskile SK 9.IF Brommapojkarna 10.Mjällby AIF 11.Väsby United 12.Jönköping Södra IF 13.Falkenbergs FF 14.Degefors IF 15.Umeå FC 16.Qviding FIF Örebro och Sundsvall (mitt favorit lag) har båda värvat mycket bra under ''silly season'' och tar därmed steget upp i allsvenskan igen. Och IFK Norrköping snor kvalplatsen från Landskrona. Men allting kan hända och det kommer bli mycket jämnt bland dem 6, kanske t.o.m 7 högsta lagen. Detsamma med dem 5 i botten. Men sämst går det för Qviding och Umeå. -----------------------------------------------------------------------------------------------
×
  • Skapa ny...