Hoppa till innehåll

knuttis

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Gustavsberg

knuttis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja ,vore tacksam för adressen angående STARSHOT
  2. Är det någon som har ? eller känner till Starshot och iså fall vet var man kan få tag i en spelguide till det?
  3. Är det någon som har en spel-guide eller fusk till Rayman 2, eller tips om länk ang detta :rolleyes:
  4. . Tack 0014 för att du svarade, problemet är dock att jag inte kommer till eyegole,han går ju däruppe och skjuter laser, jag kan inte hitta dörren dit Hur många kistor ska det vara i det första rummet man kommer in i Ilusion Stone tower, får fram två!!! men det verkar som det ska vara tre, Fairys mask glittrar i alla fall vidare, det finns en tryckknapp i ena hörnet, men hur kommer man dit????
  5. Är det ingen som vet hur man kommer vidare i Stone Tower (Ilusion), när man har tagit bossnyckeln och nyckeln till det rummet där järnspikarna hänger, Det går en blå gubbe däruppe (eyegole?) och skjuter laserstrålar, frågan är hur man kommer dit upp? Sedan kan man gå ut i huvudrummet (från samma rum) där är det en sådan där vakt vid en sådan där tryckknapp, hur ska man komma över dit?
  6. Tack snälla du,hoppas någon kan hjälpa mig med stone tower, (Eyegole, hittar inte dit)
  7. Undrar om någon kan hjälpa mig? i Great Bay Temple finns det ett rum (när man har vänt på vattenströmmen),det är i alla fall en massa plattformar som man får att sänka eller höja sig med eld el. ispilar ,där finns det en kista uppe på en hylla med staket runt och jag vet inte hur man tar sig dit mistänker att det är där den sista feen finns.Sedan undrar jag i Stone Tower (illusion). när man har tagit bossnyckeln hur kommer man upp till Eyegole (den blåa figuren uppe på en bro som kör med sin laserstråle? hoppas någon kan hjälpa en gammal mamma.
×
  • Skapa ny...