Hoppa till innehåll

N1ck3

Medlem
  • Antal innehåll

    98
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Finland,Tenala

N1ck3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hitta den här texten på Notch blog: Så ni som köpte spelet i beta kommer inte att få stora uppdatering gratis (med nya mobs, items etc.) men ni kommer att får bug fixar.
  2. Jag köpte minecraft in alpha. Alla som köpte in Alpha stadie kommer att få alla sorters DLC, expansions och sånt gratis eftersom vi stödde spelet i ett sånt tidigt skede. Spelet kostade ca. 90kr när det var alpha vill jag tillägga.
  3. N1ck3

    Ny Dator

    Tjena Ja, jag skall köpa en ny dator snart eftersom det börjar bli slött att dela med hela familjen. Jag vill också nämna att jag bor i Finland och kan inte köpa från Inet. Jag har ett förslag på vad jag kan köpa från en sida, har smalat ungerfär samma delar på Inet. Verkkokaupa:här! Inet:här! Det ända som ändrar är ett annat RAM och annan DVD. Var snäll och ge förslag om vad som kunde bytas eller vad som kan läggas till. Min budget är ca 800€-1000€ (8000kr-10000kr) Jag vill kunda köra de flesta spel i Medium eller High prestandad. EDIT:Lade till fläkt på listan.
  4. Najs, skall spela det hela veckoslutet när jag kan:D
  5. De här guiderna är på svenska och går igenom grunderna för HTML och CSS. HTML : Klicka här! CSS : Klicka här!
  6. N1ck3

    En Fråga

    Så om jag tar bort mitt gamla konto från ps3:an, så kommer mina spel pch DLC bli kvar på ps3:an?
  7. N1ck3

    En Fråga

    Hej Jag har just lagat en ny PSN "account" som heter SuperAwsomeDevil. Och nu undrar jag om jag tar bort min förra "account", kommer då alla min köp att försvinna och jag måste köpa dom på nyt? Var snäll och svara så snabbt ni kan!!! Nicke
  8. N1ck3

    Littlebigplanet 2

    Nu är det officiellt att Media Molecule skall göra en uppföljare av det världs berömda spelet LittleBigPlanet. Du kan läsa mera om detta på deras hemsida LBP2 Website. Vem av er i Fuska tänkar köpa det här spelet, jag kommer att helt säkert köpa det, men jag bara undrar. :P Trailern finns också men den sidan som jag nämde tidigare i mitt inlägg.
  9. N1ck3

    En Nya Dator

    Okej, skall se vad jag kan göra, tack för den del:-)
  10. N1ck3

    En Nya Dator

    Köper inte den från nätet, min farsas vän jobbar på dator butik, han har sickat en lapp där det stod alla delar... Och jag är från finland så att ni vet det....
  11. N1ck3

    En Nya Dator

    Ifall jag böhöver byta några delar, kanske jag valt fel, vill bara veta...
  12. N1ck3

    En Nya Dator

    Skall köpa en ny dator! Här är delarna: Moderkort: ASUS S1156 IP55 DDR3 SATA2 GBLAn 8-CH Arbetsminne: 2GB 1333MHZ DDR3 NON-ECC CL9 DIMM KIT Processor: INTEL CORE I5-661 3.33G 4M LGA1156 BOX Grafikkort: CLUB 3D HD5770 PCIE 1G DDR5 VGA+DVI+HDMI Hårdskiva: SMG F1 1TB 3.5" SATA2 7200RPM 32 MB DVD-station: SMG DVDRW 22X BLACK BARE S-ATA LS Kommentera om ni vill. :lol: P.S: Har resten av sakarna som böhöves
  13. Jag kan kanske vara med, beror på vilken dag det är... Helts på en Fredag eller lördag. skolan, som alla vet om... PS3 ID: lgboys (Inga stora bokstäver)
  14. N1ck3

    Varning!

    Förmedla till alla dina kontakter!! Var uppmärksam under de närmaste dagarna: öppna inte några buskap med en bilaga med titeln 'Vykory från HALLMAR' oberoende vem som har sickat det till dig! Det är ett virus som öppnar en vykorts-bild, som 'bränner' hela C-hårddisken i din dator! Detta virus kommer att tas emot av någon som har din e-postadress i sin kontaktlista. Det är anledningen till att du måste meddela alla dina kontakter! Det är bättre att få detta budskap 25 gånger, än att ta emot viriuset och öppna det!! Om du fåt ett mail kallat POSTCARD, trots att det sickas till dig från en vän; öppna inte!! Stäng av datorn omedelbart!!! Detta är det värsta viruset som aviserats av CNN. Det har varit indelade efter Microsoft som den mest destruktiva viruset någonsin!! Detta virus upptäckted av McAfee nyligen, och det finns ingen reparation ännu för denna typ av virus! Detta virus förstör hårddisken, där vital infromation hålls!!! Meddela alla dina vänner. Jag tog det här från ett brev vi fick av polisen så jag varnar hela fuska.se för detta virus!
  15. 70 defence http://www.draynor.net/skill/runite/defence/70/pe_mata.png
×
  • Skapa ny...