Hoppa till innehåll

pedroplix

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

pedroplix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Använder Den massa gånger Ras:Elite Helmet:Commander Shoulder:ascetic Armour:Flight Den gillar jag mycket
  2. Elites Defenetiv!Hey har nån av er tänkt att nästan ingen verkar gilla Spartan och dom andra som jag inte direckt bryr mig att veta om :D
  3. Jag vet inte, det kan vara så, och det ska man helst inte göra, eftersom man lätt kan bli bannad från Halo då. :P Jag kom också på nu att man nog inte kan ha vänner med sig i rankade matcher, så då går det inte. :( Ja just det men kan du iallafall hjälpa mig med åttonde banan i heroic och skulle kunna klara det bättre med en kompis så är det ok att du hjälper? Visst, gärna det. Jag ska bara försöka komma ihåg att hämta Halo från min mammas hus. Häftigt! Ska bli kul att träffas.Men Bara av ren nyfikenhet hur länge kommer det att ta? Jag kan hämta det tills i morgon. Kanske kan dra in en kompis att hjälpa till också. Skicka friend request på Live. Gamertag: Piculiar. Självklart kan du det det blir lättare så det är bra,Hoppas ochså att du hämtar fler kompisar så klarar vi banan på ett Kick.Men det är väl ok om vi gör ochså sista banan efter åttonde.Den sista är ganska svår När man ska gå up och det du vet vad jag menar.
  4. Jo jag har legendary map pack men inte den senaste mapen som kom.
  5. Jag vet inte, det kan vara så, och det ska man helst inte göra, eftersom man lätt kan bli bannad från Halo då. :P Jag kom också på nu att man nog inte kan ha vänner med sig i rankade matcher, så då går det inte. :( Ja just det men kan du iallafall hjälpa mig med åttonde banan i heroic och skulle kunna klara det bättre med en kompis så är det ok att du hjälper? Visst, gärna det. Jag ska bara försöka komma ihåg att hämta Halo från min mammas hus. Häftigt! Ska bli kul att träffas.Men Bara av ren nyfikenhet hur länge kommer det att ta?
  6. Jag vet inte, det kan vara så, och det ska man helst inte göra, eftersom man lätt kan bli bannad från Halo då. :P Jag kom också på nu att man nog inte kan ha vänner med sig i rankade matcher, så då går det inte. :( Ja just det men kan du iallafall hjälpa mig med åttonde banan i heroic och skulle kunna klara det bättre med en kompis så är det ok att du hjälper?
  7. Va kul men du Kan inte vi gö såhär att vi blir kompisar alltså addar varan och sen frågar du din vänner om dom vill va med eftersom mina vänner är mycket upptagana med du Man måste vill inte först byta språk till japaniskt och sen Gå tillbacka till halo o sen så där för många har sagt att det är den enda sättet att kompisana ska kunna hjälpa.
  8. Hmm kanske det men går det typ i lone wovles att man frågar 4 kompisar att va med och dom står stilla i rad och jag får döda dom och får overkill.Går det?
  9. Hej jag har gjort denna sak för att få hjälp med overkill. Jo jag har det väldigt svårt att få overkill jag vet att det är jätte lät för flästa men jag har det svårt med det. Så kan nån hjälpa mig med den jag vill ju ha väldigt mycket (Elite) commander armourn huvudet. Har nån en bra ide elle så skulle jag va mycket tacksam P.S Jag skulle ochså va glad om jag inte fick dåliga kommentarer eftersom jag är inte så ägig.
  10. synd att de inte gick att få overkill för jag vill så GÄRNA HA DE SÅ MYCKET!!!! då har jag commder huvudet de är svårt att få den :( jag blir lätt sur när jag är så nära att få den
×
  • Skapa ny...