Hoppa till innehåll

Gambet

Medlem
  • Antal innehåll

    83
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Sverige.

Gambet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Call of Duty: Ghosts. - Tråden för att hitta spelare/klaner osv! Tänkte bara slänga upp den här tråden där alla kan hitta folk att spela med, söka klaner, eller hitta medlemmar till klaner! Samt bara snacka skit om själva spelet. Vad tycker ni om spelet? Tycker det är väldigt bra och mycket bättre än Black Ops 2. Jag gillar verkligen hur man får göra sin egen "gubbe" samt alla nya Perks, riktigt bra! Kommer ni satsa med klan eller spelar ni på kul? Själv ska jag satsa med klan! Om någon vill lira så hojta till här i tråden! Släng gärna in era Xbox GT's i tråden så kan jag slänga in dom här också för folket att se! Min GT är: CheGuevaraWTF .. Hoppas vi ses på XBL! Folk som söker klan: Kommer fylla på med GamerTags här! Folk som söker medlemmar till klan: Kommer fylla på med GamerTags här! Folk som vill lira på kul: CheGuevaraWTF Kommer fylla på med GamerTags här!
  2. Titel: Fight Club Fight Club är världens mest sevärda film hand i hand med Pulp Fiction. Väldigt gammal film (Fight Club) så många har säkert redan sett. Har du inte sett den så gör det NU! Kommer bli en av dina favorit-filmer genom livet. Utan tvekan!
  3. Ghost har precis kommit ut, men jag kommer inte ha råd att köpa det än på ett bra tag till PC. Ghost blir på 360 för min del. - Men om du fortfarande lirar Bo2 på PC så är jag lätt på att köra lite! Alltid kul att lira med någon :) Lägger till dig på Steam!
  4. Lägg bara ner skit sidan, kom tillbaks när ni har skaffat något på riktigt.
  5. Du har stavat fel på trådnamnet! :) "En litten guide" .. Liten ska det väl vara? Sen har du stor bokstav i varje ord, ändra på det med.
  6. Va bra, om du behöver hjälp med något säg bara till :-D
  7. Säger ju bara som det är eller hur? Det finns väl visste.. Fan vet ni, ni ser ju bara sånt som ska synas. Som någon annan sa där uppe var ju lite roligt, man kan hacka NASA men inte RuneScape va? :D
  8. VÄLKOMMEN! Tänkte hjälpa er alla där ute med att sätta upp & konfigurera den. 1. Börja med att ladda hem allt härifrån = http://data.fuskbugg.se/skalman01/ventrilo...ver_windows.rar 2. Extrahera winrar arkivet genom att höger klicka på det och välja "Extract Here/Extrahera Här". Nu har du fått upp en mapp med massor med olika filer, nu ska vi ändra allt som behövs! 3. Öppna filen "ventrilo_srv" som är en konfigurationsinställnings fil. Nu ser det ut såhär: http://data.fuskbugg.se/skalman01/ventguide1.PNG 4. Nu är det bara att öppna "ventrilo_srv.exe" och låta folket joina! Behöver ni mer hjälp, säg bara till så hjälper jag er! Behöver ni någon hjälp om portarna, att öppna portar. Skriv, jag hjälper med det också. Behöver ni få reda på erat IP? Gå bara in på, www.minip.se och kolla upp det där. Snart updaterar jag tråden hur ni kan ändra erat IP till te.x gambetrox.mine.nu (gambetrox, kan ni ändra vadsom helst till)! Komihåg, jag hjälper även er att öppna portar om det behövs. LYCKA TILL! Någon som läst? Någon borde väl behöva detta :-)
  9. Du menar cheat engine som ger dig guld du inte kan använda? Haha, CE.. Skulle det där vara ett skämt eller? Som Wasd säger, så är det inget man lägger ut på internet. Bara jag och mina närmsta vänner som har det här.
  10. Jag tjänar pengar genom mitt privata lilla program ;-)
  11. Äsch, du borde inte prata om sånt här. Hur kan du vara 100% säker på att det inte finns mer än RSbot? Jag vet att det finns mer, känner grymt skillade kodare som hållit på med att koda program/hacks m.m till spel och sånt. Har ett privat program som kan ge mig väldigt mycket guld om jag vill. Spelar dock inte RS längre, så använder inte det.
  12. Gambet

    Runescape

    Haha ni alla är ju roliga, jag känner grymt skillade kodare som har tillverkat fram ett program åt mig endast för RuneScape. Kan generata fram skit mycket gold till mitt konto, UTAN att någon märker det. Slå det?
  13. Dom har ju bara snackat om att göra en film.. Dom vet inte änns om dom ska det själva ju?
×
  • Skapa ny...