Hoppa till innehåll

snyggingen

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

snyggingen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja, jag har kört fast i mitten av spelet(efter 60 %) när man ska ge en "Curry Dish" till Dr.Feelgood. :huh: Sen måste jag hitta en metal pole till Mr. Butcher för att fixa hans eld och det som behövs till Suzy McDress flaggstång eller vad det nu är. Någon som vet hur jag ska göra? Kram! :)
  2. Hej! Jag bor hos Goth och ska hitta ormbunken som har stulits ifrån dom. ("Find the fern that was stolen from the Goths") Hur ska jag göra? :/ *desperat* Kramar! ? det är sista saken jag har kvar hos dom så det skulle vara kul om ngn svarade *vänta* :visslar:
  3. det går visst att plocka frukter i sims 3 o.O
  4. Helt fel;) Man måste inte alls skriva boolProp testingCheatsenabled true det funkar helt utmärkt att skriva boolprop testingcheatsenabled true ;) och man måste inte skriva det i kvarteret man kan skriva det i huset men man måste åka till city sen för att det ska fungera helt med humöret och det ;)
  5. Jag tkr det är väldigt kul:) Det kan bli liite långtråkigt men ändå:)
  6. Om dom inte finns, så kanske du måste bygga upp färdigheten Kampsport eller så får du kolla sista butiken i Kina som ligger en våning över dom andra, eller hur det nu var. Jag kan iaf köpa dom o.o
  7. Mitt sämsta spel är NeedForSpeed Undergroud det SUGER.....blir irriterad på de :angry:
×
  • Skapa ny...