Hoppa till innehåll

DanielFors

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

DanielFors's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej! Vill tipsa er om en bra sida jag har använt mig utav för att få gamecard till World of Warcraft gratis ett flertal gånger. Det tar en stund att göra detta, men det är värt det. Man slipper slösa pengar på ett gamecard iallafall för lite arbete. Det man gör är att man tjänar poäng - som man sedan kan byta mot ett gamecard. Poängen tjänar man igenom att göra gratis saker och bjuda in vänner till sajten. Så här gör ni det: 1. Gå till *** 2. Skapa ett konto 3. Gå till "medlem" 4. Tryck på "Tjäna poäng" 5. Tjäna de 15 poäng du kan få därifrån 6. Bjud nu in ALLA dina vänner. 7. I slutet borde du ha 300 poäng, som du sedan kan byta mot ett gamecard. 8. Gamecardet skickas till dig inom 24H (har alltid varit så för mig). **OBS, detta är inte ett sätt för mig att få ihop medlemmar till ett gamecard. Ville bara dela med mig av detta** Lycka till!
  2. Finns ett sätt att få ett gratis gamecard på, och det är ganska enkelt. Det är att gå till http://www.wowgamecardpoints.info och registrera sig. Sedan gå till medlem och tjäna poäng, sedan är det bara att bjuda in vänner till sajten tills du har 350 poäng och kan hämta ut ditt gamecard! Har själv använt mig utav detta för att få ihop 3-4 gamecard så man har!!! :lol:
  3. **Guide till hur man får 48 timmars gratis XBL till er på Fuska** 1. Gå till sajten http://xboxliveaccess.blogspot.com/ 2. Fyll i quizen för att få V.I.P tillgång 3. Hämta hem programmet 4. Generera en CD-nyckel tills du hittar en som fungerar 5. Gör samma sak när de 48 timmarna tar slut. 6. Voila, du har nu oändligt med tid på xbox-live om du repeterar steg fem varje gång tiden tar slut.
  4. Hejsan! Tänkte tipsa om en sida som jag råkade snubbla över idag när jag surfade, denna sida tillåter en att spela runescape member helt gratis igenom att man loggar in på runescape via hemsidan. Var snäll och inte sprid sidan för mycket, runescape admin's kan uppenbara detta då och få sidan nedstängd.. Länk till hemsidan: --- Vänliga hälsningar /qwickpekay
  5. Hejsan! Tänkte tipsa om en sida som jag råkade snubbla över idag när jag surfade, denna sida tillåter en att spela runescape member helt gratis igenom att man loggar in på runescape via hemsidan. Var snäll och inte sprid sidan för mycket, runescape admin's kan uppenbara detta då och få sidan nedstängd.. Länk till hemsidan Rensad Vänliga hälsningar /Daniel
×
  • Skapa ny...