Hoppa till innehåll

Jupiter

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Jupiter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hmm, vad jag läser i ditt inlägg så ska Nintendo "äga" rätten att tillverka spel där man kör en liten bil, kart, och där man kan skjuta på sina motståndare. Det finns tiotal spel som är oerhört lika. Tex CTR, SEGA Superstars Racing, Madagskar Kartz osv. Inget fel på dessa spel. Det har varit väldigt lika Mario Kart om enligt dig är grunden till alla kart-spel, men de har oftast något nytt. Det är ett utmärkt koncept och varför ska man inte kunna få bygga på det? Jag tycker inte precis eran med Mario Kart-liknande spel bara ska ta slut här. Det som man kan vara emot, det är raka kopior rakt av. Detta är inte i närheten av att vara något sådant. Spelet bygger på detta "Play, create, share" och för att göra spelet mer avancerat så har man lagt till vapen. I övrigt så har jag mina förhoppningar att detta kan bli ett riktigt roligt lir. Dock måste kontrollerna och kameran vara bra för att allt ska hålla. Bara att hoppas tillverkarna inte slarvat något.
  2. Du vet väl att man kan få troféerna genom att skapa en ny sparfil och klara dem på den sparfilen?
  3. Att den har Bluetooth är riktigt bra. Det gör så att man kan ha trådlösa headset, kan koppla upp PSP:n till datorn och dessutom använda en DS3/Sixasis att spela med(troligen). Det roliga är ju också att man kommer kunna koppla in PSP:n till TV:n och om man sedan har en Sixasis så blir det som en PS2:a. Även om det inte är det en bärbar konsol är till för, men det skulle vara spännande om det skulle gå.
  4. Man kan bara ha en sparfil per användare. Så om du vill ha flera sparfiler samtidigt så får du antingen spela på två olika användare eller kopiera över sparfilen till ett USB-stick för att sedan ta fram det. PS. Spelet som jag antar du menar heter Burnout Paradise. Ingenting mer ;)
×
  • Skapa ny...