Hoppa till innehåll

skatan222

Medlem
  • Antal innehåll

    358
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Edsbyn

skatan222's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. 18 prestige 8, stannade på prestige 6 ca 8 veckor så skulle nog kunna vara högre, typ elfte prestige Kör på Xbox, har även till pc men har inte spelat än
  2. Varför skulle det vara olagligt att ladda ner spelet om jag har produkt nyckeln? Jag äger ju spelet om jag har en nyckel? Btw tack för svaren
  3. Tja, köpte mw3 till pc här om dagen och när jag skulle installera det på datorn märkte jag att dvd läsaren var sönder, den har krånglat sen jag byggde datorn, jag kanske låter lite noobig men jag är inte van med pc då jag lirar konsol för det mesta, dom flesta spel jag har på pc är köpt via steam men nu kommer frågan, kan jag ladda ner mw3 och installera utan skiva och sedan skriva in koden? Går det via steam eller ska jag ladda ner det någon annan stans och sedan skriva in koden? Tack för snabbt svar, den som svarar får en miljon internet poäng av 10 möjliga :)
  4. Jo men tjena, jo, nu är det såhär, jag är lite sugen på tekkit, kört technic pack länge nu men är trött på att vara sjäv, så jag skulle vilja skapa en tekkit server med någon, jag kan stå för hostingen men ser helst att någon annan gör det då jag har lite dåliga förutsättningar för det. Vill ni spela eller ha en tekkit server med mig så adda min skype, linustw10 Och du behöver inte vara världsbäst på tekkit, vi lär oss med tiden :)
  5. Fast varför valde jag en match med ACR? för jag inte hade något, och om man vill ha en bra rolig commentary så kan man inte göra en commentary på sidan..... dessutom var matchen lite längre!
  6. Tjena, många gillar call of duty, eller hur, och många som gillar CoD gillar kanske videos med det? Am I right, men är ni trötta på de tråkiga MW3 videorna med en ACR silencer och killstreaksen Predator, Attack Helicopter och Reaper? eller folk som springer runt med en MP7 och får MOAB's all the time? Då är xlustheone kanalen för dig, en kanal där jag spelar call of duty, men mer udda, jag gör varje lördag en live commentary där jag oftast spelar en wager match i black ops eller en FFA gunplay i MW3, jag kommer även vid 60 prenumeranter (current number 52) göra en ny serie kallad "Tittarna väljer" där jag gör en live com där jag kör med en klass tittarna valt, ni får välja vapen, attatchment, perks, killstreaks, allt, ni får även välja vilket spel det ska vara MW2/MW3/Black ops och black ops 2 när det kommer! Kolla in kanalen och ge den en chans, prenumerera om ni vill se den nya serien "Tittarna väljer" så kommer det gå snabbare än kvickt att börja med serien! www.youtube.com/user/xlustheone/ är kanalen, du är mer än valkommen att sprida ordet till dina vänner, och dina vänners vänner! Tack //xlustheone PS: Jag finns även på twitter där jag svarar på alla frågor xlustheone heter jag på twitter :) FOLLOW ME!
  7. Eftersom jag bor i den lilla byn i Hälsingland där notch kommer ifrån ska jag fråga han om herobrine nästa gång han är här
  8. Inatt på dome med MSR på private match, no scoope genom det blåa nätet mellan tanken och a flaggan mot en kille som tog över a!
  9. Tjenare, jo jag har tröttnat lite på MW3, det skulle varit kul med en lite opne lobby eller liknade. Adda min xbox live, (tror jag inte har full friendlist) Linkboyy så kommer vi köra lite olika matcher om minst 5 pers dyker upp på lördag 7/7 klockan 20:00, vi kommer la köra lite gun game, snipers och lite olika roliga saker :D accepterar alla!
  10. Eftersom Jeb_ själv skrev det på twitter för ca 1 månad sedan så tror jag på honom, det Notch säger är inte sant då han inte jobbar med minecraft! Fattar inte varför alla ska blanda in notch när man pratar om minecraft, han kom på den MEN HAN HAR INGET MED MINECRAFT ATT GÖRA!
  11. Tjenare grabbar, jag har öppnat en serverv som står på 24/7 (99,7% av tiden) bara stängd när administration sker! Jag skriver från iPaden just nu men senare kan jag lägga till lite bilder från servern, vill du komma in och se hur servern ser ut kanske du vill spela på den lägg till min Skype linustw10, det är vitlista på servern så ingen utan att bli godkänd kan komma in! Ip: mc05.spelaminecraft.se
  12. Han finns kvar i spelet
  13. Tjenare, vi har precis öppnat en ny klan i mw3, SwedishCodMafia, vi är just nu 5 medlemmar, men 4 aktiva mw3 spelare och bara 2 med elite premium, så det är vi två som gör jobbet för att tjäna xp, om du har elite premium, så ser vi helst att just DU joinar klanen, skriv namn här så invitar vi dig :)
  14. a-x the map tomahawk nuketown black ops SnD
  15. L96 black ops nuketown världens haxx, genom en vägg HS, har filmbevis...
×
  • Skapa ny...