Hoppa till innehåll

laxan96

Medlem
  • Antal innehåll

    94
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Spanien, Teneriffa,

laxan96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Allihop kan adda mig om de vill har inga aktiva XBL kompisar just nu och har stor lust att sitta och snacka och spela BF3 Gamertag: Spiritus96
  2. Alla dom nedan är riktigt bra spel Little Big Planet Infamous Uncharted Resistance Killzone Demon´s Souls Gran Turismo Heavy Rain Ratchet & Clank Motorstorm Metal Gear Solid MAG Socom
  3. Far Cry 3 GTA V Call of Duty Balck ops 2 ;) Assassin´s Creed 3 Prototype 2 Kanske WOW mists of pandaria (får se)
  4. Dom allra bästa exlcusivesen är: Uncharted 1, 2, 3 Little Big Planet 1, 2 Infamous 1, 2 Det är bara måste ha spel som man måste köpa om man har en ps3:a Mer bra spel är: 1: Resistance 2: MotorStorm 2: MAG 3: Killzone 4: Gran Turismo 5: Socom Sedan spel som inte är exclusive rekomenderar jag Assassin´s Creed 2, Brotherhood, Revelations Read Dead Redemption Prototype 1, 2 Battlefield 3 The Elder Scrolls Skyrim Call of Duty Black ops Kommer inte på nåt mer just nu är ganska trött just nu skriver ett inlägg till om jag komemr på något.
  5. Om du gillar de exklusiva spelen som finns på konsollen som Little Big Planet Infamous Uncharted Resistance Killzone Demon´s Souls Gran Turismo Heavy Rain Ratchet & Clank Motorstorm Metal Gear Solid MAG Socom m.m Så är PS3 konsollen för dig Om du älskar att spela online hela dagarna så är Xbox 360 konsollen för dig då playstaion har underhåll varje torsdag under 4-5 tim ibland 12-15. Nackdel Xbox live kostar dig 500 kr om året, fördel deras sevrar är snabba och fungerar riktigt bra alltid Om du hatar buggar och fel är då också xbox konsollen för dig då i dom flesta fallen så utvecklar utvecklarna i första hand spelen till xbox då det är lättast att porta från till de två andra formaten (PC och PS3) Om du vill spela upp högupplösta filmer på din platt-tv så är PS3 konsollen för dig Om du vill kunna flytta en avi film från datorn utan att konvertera den till ett annat format och plugga in den i konsollen och titta på den är 360 konsollen för dig Om du har en Windows-phone är 360 konsollen för dig då du kans styra en del av din konsolls funktioner via din mobil om jag inte miss minner mig Om du bryr dig mycket om designen är 360 konsollen för dig Om du vill ha en lätt kontroll som du inte behöver ha stöd från ditt knä för att det inte ska bli jobbigt när du spelar länge så är ps3 konsollen för dig Det finns många fördelar och nackdelar det är bara att söka på PS3 VS Xbox 360 på youtube och kolla på ett 20 tal vids sedan jämföra vilka exclusives du gillar och vilka funktioner du gillar sedan design på kontroll och konsoll m.m. Efter det bör du veta vilken konsoll som är dör dig. Själv har jag haft båda konsollerna och jag tycker om båda just nu har jag Xbox för att jag tycker det är jävligt roligt att psela online men funderar på att skaffa en ps3:a senare i sommar för Uncharted, Infamous och LBP serierna. PS: Xbox 360 exlcusives nedan Alan Wake (enbart konsoll exklusiv snart då en PC version släpps väldigt snart) Dead Rising Left for Dead Fable Forza Gears of War Halo Inte lika lång lista men alla serierna har riktigt bra spel. Men Nästan alla på PS3 listan är också riktigt bra som det finns klart större utbud där. Bara så du vet så har jag nu inte tatt med alla exclsuives bara de mest kända. Lista över exlcusives för både 360 och PS3: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video...nth_generation)
  6. Hej fuska.se! Tänkte bara tipsa om den här super bra youtube-videon som visar en hur man fixar så man har steam in-game BF3. (Vet inte om man måste ha origin avstängt när man startar det eller om det går att ha auto-start och sedan bara dubbelklicka på den i steam>starta spel. Kommer med update senare om det).)
  7. laxan96

    Borttagen

    Har tagit bort allt jag kan då folk blev väldigt arga över att jag informerade om detta.
  8. laxan96

    Borttagen

    Har tagit bort allt jag kan då folk blev väldigt arga över att jag informerade om detta.
  9. laxan96

    Borttagen

    Har tagit bort allt jag kan då folk blev väldigt arga över att jag informerade om detta.
  10. laxan96

    Borttagen

    Sry gjorde lite fel. Det är tillrättat nu.
  11. laxan96

    Borttagen

    Har tagit bort allt jag kan då folk blev väldigt arga över att jag informerade om detta.
  12. Uppdatering nu denna gången (Den andra gången som PSN blivit hackat under två veckors tid typ kommer inte ihåg exakt datum.) så säger Anonymous själva att deras community är inte ansvariga för attacken mot psn men kan inte kontrollera vad andra enstaka medlemmar i orginasionen gjör. Sedan så på "Playstation Community" Så står det längst till vänster på sidan att PSN under maintainence http://community.eu.playstation.com/t5/Pla...c_id=TSO_EN_103 Jo sedan en liten detalj gällande et tidigare inlägg av en medlem som skrev att Gehot fick lova att aldrig hacka eller ändra nåt i en Playstation-prdukt igen stämmer inte exakt helt. Han fick nämligen lova att aldrig äga en Playstation-produkt igen. Så är det ser ni. PS: sedan så på Anonymous officiella facebook-grupp skrev de själva att "What you saw today whas no mistake!" nåt sånt gella fall och detta var den första dagen under den förra attacken dock.
  13. Hej allihop! Jag har ett litet problem som jag jätte gärna skulle vilja ha hjälp med. Det är såhär att jag precis köpt crysis 2 i förgår och som ni alla säkert vet så ligger PSN nere så jag började med storyn. CRYSIS 2: SPOILER VARNING Sedan en bra bit in i storyn ska man inhiltrata ett jädrigt stort hus och man ska gå in i huset via garaget. (detta är inte så jätte lång efter att det blev öen översvämmning i New York.) Gella fall så när jag är på väg in så säger den nåt om att jag ska upgrada min naosuit med bio-fixing protocol. Jag hittar ingen sånt men ser att jag har mycket points så jag upgradar lite granna. sedan när man väl kommer in i huset och kommer till en hiss så kan man öppna den. Sedan är jag fast och fattar ingenting vad jag ska göra, kan nån hjälpa mig?
  14. laxan96

    Jailbreaka Ps3?

    Nykomling. Personligen så skulle jag köpa PS3KEY och inte uppgradera system programvaran förens det kommer ut. till 3.56 (3.55 är nu så det kommer nog snart om du hajar) PS#KEY gör så att den ändas jailbreakar din ps3 medans du har i den smart va! Nackdelen är ju att om man vill spela nysläppta spel online (som man då köper) så måste man uppgradera eller vänta tills PS3KEY fungerar med den uppdaterinegn som finns med på blueray-skivan. Dock om man bara gör så att man inte spelar online när man spelar säkerhetskopierade spel med PS3KEY så kan man inte bli bannad för när man vill spela MW2 eller nåt annat man köpt då är det bara att ta ut PS3KEY starta om systemet och poff normal gött hehe.
  15. laxan96

    Mw2 Ps3

    Kom igen lite hatisk kommentar eller?
×
  • Skapa ny...