Hoppa till innehåll

Tora

Medlem
  • Antal innehåll

    13
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Tora's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ja, vi ska byta expansioner och vill ha kvar allt som är sparat. ledsen om jag förklarar lite dåligt :/
  2. Jag och en kompis ska "byta" lite spel och är oroliga över att det försvinner på den enas, som den är instalerad först på alltså. Vi är just nu och vill ha hjälp snarast möjligt.Vi vill att båda ska kunna spela. Det är sims 3 vi undrar om, vi har grundspelet, det är ett exp. vi ska byta. jag har bytt med en annan med sims 2 och det funkade utmärkt. Tack på förhand! :P
  3. Taaaaack sååå mycket! förlåt om jag tog upp en gammal tråd :rolleyes: Jätte snällt!
  4. JAG vet inte hur man får en sjungande pirat, så hur får man en? och vet nån hur man bygger ett hotell? spelar ingen roll om jag får svar genom fusk elr ej :thanks: :rolleyes:
  5. Hur fuskar man sig till det då?
  6. Taaaaaaaaack! Har alltid undrat, men nu vet jag!! tack en än gång! :D :D :D
  7. Hej! jag behöver hjälp med "dubbel bokhyllan" . Hur "vänder" man den? Snälla, jag behöver hjälp!:huh:
  8. Vet inte om det finns...Men det är ju bara spola fram på snabbaste och skriva in maxmotives , så fylls alla mätare på fullt, för jag menar, tre dagar är inte såååå långt!!Skulle varit värre om de varit en vecka, som jag har hört att de tänkte fixa föörst, sen blev de' 3 dagar iaf..
  9. Till vilket spel??? Menar du The Sims 2?? I så fall kan du fuska genom att hålla in Ctrl, shift och C samtidigt och tryck på en sim medan du håller in shift. Sen så väljer du "spawn". Välj "Wishing Well" och tada! Den dyker upp bredvid din sim. Till the sims 2!
  10. Tack båda!!!jätte snällt<33 :P
  11. Har läst i alla fusk och jag har gjort allt det står! Så min fråga är: Hur får man en önskebrunn? Hoppas någon kan enkla sätt, men om det inte finns enkla sätt går det ju självklart! Är tacksam för svar!
  12. Tora

    Dator Spel...

    Vilka sims spel har du?är lite intresserad" :D
×
  • Skapa ny...