Hoppa till innehåll

iTzHalo

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Motala

iTzHalo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Välkommen till mitt gästboksinlägg!

    För frågor om glitchar till spel (Halo Reach, Mw2, Assassins Creed 2, Cod: Black Ops)

    Vill ni joina ZtaR klanen, skicka då ett message till xFearlesS ZtaR om medlemskap och Gamertag förslag.

    See you Starside, peace out.

  2. Är nu Mythic, går upp sk*tfort. 10 dagar till så är man Noble (om jag kör alla dagar.) Kommer nog vara MINST Nova eller Forerunner (tror det stavades så) kan också vara högre tills Halo Anniversary kommer ut. http://www.bungie.net/Stats/Reach/Default....S+ZtaR&sg=0
  3. Själv tycker jag plants vs zombies är roligt... fast jag är mest inne på Bungie Mobile appen och Halo Reach Stats appen så jag vet hur mycket jag har kvar av min lvl.
  4. iTzHalo

    Köp Inte Xbox360!

    Asså, de nya Xboxen låter inte ett jävla piss och vibrerar inte. Och om du tycker att det är så jävla dålig grafik, fixa bara en HDMI-kabel isåfall då. Keep dreaming om du nu ens vet vad det betyder, du försöker bara bli poppis SOM DU INTE KOMMER BLI!!! Så lägg ner. Och på xboxet på Mw2 är det svårare att bli bannad, allt blir bara patchat. På datorn kan man bli bannad och saker blir patchade ändå. Och att köpa map-pack är så mycket billigare på xboxet än på Ps3. Senast jag kolla hos en kompis så kostade det 200-300 kr. På xboxet kostar det bara från 100-180 kr. På datorn laddar ju mer än 9/10 upp sakerna olagligt. Både spel och map-pack laddar dem ju upp olagligt. Till och med cheats... på xboxet blir cheaten patchade och om man fortsätter att cheata så kan man först bli anmäld, om inte det hjälper så blir man bannad. Så en gång till, lägg ner förfan. Ps: Elgiganten har till och med en 22 tums LED tv med inbyggd digitalbox, dvd-spelare, och HDMI ingång för 1900 kr. Och HDMI kabel ingår.
  5. Legend är man själv då, har snart Inclement Weather. http://www.bungie.net/Stats/Reach/Default....zz+zti&sg=0 :P
×
  • Skapa ny...